K:immo pult ei tööta

Mure selline, et kunagi sai auto võtmel patareid tühjaks. Võtsin patareid välja ja võti seisis mingi pool aastad tühjana. Sain nüüd patareid sisse aga enam immot maha ei võta(tene võti töötab ilusti)!? Puldil tuluke vilgub aga ei midagi muud.

On ehk mingi nipp, kuidas asi uuesti tööle saada. Ei taha uskuda, et nüüd võib võtme maha kanda :?

Tähh!

M.

2 varianti, kas pult tuleb autoga kuidagi uuesti laulatada (Saabil näiteks peab seda tegema ja selleks on eriseadet vaja), või on mingi programmeerimise nipp, mida saad ise teha (enamusel aftermarketi signadel on see olemas vist). Umbes nii, et kõigepealt keerad 7 korda süüdet sisse-välja, siis vajutad puldil vasakut nuppu, siis hüppad ühel jalal (vasakul) ümber auto, ohverdad kana ja siis pressid tutvustamist vajaval puldil näiteks mõlemat nuppu, et signa puldi omaks võtaks.
Eesti Saabiklubi ja foorum

to cyber: väga rikkaliku mõttemaailmaga oled sa igaljuhul :D Aga kana ei ole, keda ohverdada ja hüpata kah ei soovi. Võti on ikka originaal nagu neil AR 166-tel on, punane ja küljes on immo nupp. Kindel on see, et see on tehase immo.

Veel ideid?

Pilot :-)

kui võti on ununenud, siis on olemas protseduur, kuidas see meelde tuletada (kuna 166 kasutab "tsiviliseeritud varianti" siis ei ole selleks vaja masterit vaid see tutvustatakse esinduse vahenditega)

asi siis selles, et 166 immo lülitab võtme mälust välja, kui seda ei ole piisavalt kaua kasutatud (ja kui see on nii kaua ilma patareideta seisnud, et ise kah enam ei mäleta, mis koode vahetada :wink: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Veel Piloti ei helistanud, aga kas see on üldsegi kuidagi võimalik, et ilma auto juuresolekuta seda teha saab, ehk siis näiteks saadaks võtme Tallinna, tehakse asi korda ja siis tagasi kodu :D (andes neile siis kõik vajalikud auto tehase nr. ja muud sellist). Kui ei siis peab kohe vägisi kunagi sõbrale külla minema Tallinnasse 8)

Tähh!

:roll:

nooh-> kui sa võtad signa, immo ja ECU autolt maha ja saadad sama pakiga Tallinnasse ning neil seal mõni sobiv sõiduk on, siis ikka saab vast :mrgreen:

ehk siis kood tuleb saada läbi immoploki ajusse-> kui autot kaasas ei ole, siis on see väga keeruline (muuseas-> erinevalt teatud markidest ei säilitata AR tehases igaks juhuks immo infot :wink: )
Tegelikult ma olen normaalne....