Pildimäng

alfanatico wrote:ilukilbid on ägedad :D
:roll:

tahad võin Sinu auto kilbid kah selliseks tuunida :mrgreen:

loe: [oleks veljed alles jätnud, siis poleks see isegi mitte küsimist väärt olnud :wink: ]
Tegelikult ma olen normaalne....

Pildimäng

tahad võin Sinu auto kilbid kah selliseks tuunida
soo-sohh, umbes siuksed ongi juba, nagu sinu ferrari tuuning, mul aint vähe peenema pintsliga tuunitud :wink:
Image
küsimus oli muidugi peen, proovin ka mõne üles visata, selleks aga pean paarist raamatust pilte skännima :D

Pildimäng

alfanatico wrote:[

soo-sohh, umbes siuksed ongi juba, nagu sinu ferrari tuuning, mul aint vähe peenema pintsliga tuunitud :wink:
:icon_shocked:

Pildimäng

Katsetaks veidi ka armastatud margi ajalooliste figuuride tundmist, hr ts võiks mõni aeg vaikida huvitav on ka teiste lugejate huvi sügavus nö 8)
Attachments
nv.jpg
nv.jpg (8.18 KiB) Viewed 7503 times

Pildimäng

:shock:

kus kurat Sa selle välja kaevasid :-)

AR8? ehk iveco daily II?

peale sõda ei pandud "südameid" vaid dauphine'le ning AR8, A12/F12 jms sõiduketele (seega peab tegemist olema mingi vanniga)

Pildimäng

:icon_censored:

võiks vanduda, et tegu on lanciaga, mis on Frua või Michelotti või GHia või teab veel kelle käes Alfaks moondunud :roll:

lõpeta jah :roll: vaevalt, et keegi vastu on?

Pildimäng

alfanatico wrote:pole veel õiget vastust...
...vihjeks, et seda sõidukit on 1 eksemplar ja asuma peaks jaapanis minuteada...
head googeldamist :lol:

...noh, lõpetan piinad vä? :wink:
Ma pakun,et masinaks on Alfa Romeo Nissan Autoveicoli.? :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Pildimäng

Alfa Romeo 33 wrote:Ma pakun,et masinaks on Alfa Romeo Nissan Autoveicoli.? :roll:
A.R.N.A.

ehk datsun cherry :mrgreen:
Image
nõup kindlasti mitte :icon_hi: