M:Alfa 156 V6 Q-SYSTEM

Panex siis müüki oma ilusa ja hea alfa :D .

Auto siis aastast 2000, mootorix 2,5 V6 140kw, käigukastix siis nn.F1 testkäigukast (nii ütles mulle tuttav kelle käest auto ostsin).Lisadest on tal siis nahksisu,kliima,16"orig valuveljed(suverehvidega)+plekkvelgedel talverehvid,4*el.aken,el.peeglid,istmesooj,hooldusraamat,immo,topelt alarm(2pasunat)veojõukontroll,udutuled(ees,taga),2 võtit+2pulti,airbag jne

Auto on väga heas seisukorras.

Hinda soovix siis 147000.-

Liisingu jätkamise/ülevõtmise võimalus

Tel. 56 915 951

nn.F1 testkäigukast (nii ütles mulle tuttav kelle käest auto ostsin).

teeme nii, et automaatkast jääb ikka automaatkastiks ja F1 testkastiks peame pigem järjestiklülitusega Selespeedi :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

K.Kotkas wrote:
v2000 wrote:Hinda soovix siis 147000.-
Liisingu jätkamise/ülevõtmise võimalus
Tel. 56 915 951
Palju jääk on ?

Mulle 25 000.- ja ülejäänud siis liisingusse, millega saan siis ise aidata :D

[quote="E.T."]mark: Alfa Romeo

mootori töömaht: 2,5

Käiguvahetus: midagi muud

veoskeem: mingisugune

hind: ülekohtune

Käigukastile ma nime ei oska tõesti öelda kuna selliseid pidavat Eestis olema kaks.Kui sa veoskeemi all mõtled seda kumb sild veab siis on selleks esisild

:D .Hind on madalam kui selle tegelik hind on :D Selle auto tegelik hind jääb kusagil 190 000 EEK-i kanti(sellise hinnaga oli ta müügis ja sellele oli ka ostja olemas isegi, aga kuna mul tuttav seda müüs ja mina avaldasin ostu soovi siis sain loomulikult soodsamalt :D )

aaaaa... see on see tumedates toonides 156 Q mis oli auto24 müügis pikemas perioodis ca aasta tagasi?

miks sa teda siis nüüd nii kiirelt edasi müüd?

miks hind odavam kui TEGELIKULT?

hmm... tõe huvides peab muidugi ka ütlema, et mina seda autot ostma ei hakka :)

mul on hetkel liikumisvahend olemas ja hing ihkab veidi eksootilisema alfa järele kui seda 156 on ;)... aga hing saab veel pikalt ihata enne kui oma tahtmise saab!

müün sellise hinnaga nagu ma ta ostsin ja ma arvan et ei ole nagu mõtet kallimalt müüa.Ma arvan jah et see sama kuigi seda kuulutust ise pole näind.Müügi põhjusex on vajadus diisel auto järgi kuna sõitmist palju ja bensiini autoga läheb kulukax :D

Autost pilte näeb SR-i foorumist (auto teema all)