Pidur peal.

Tere!

Probleem lihtne..
Tagant vasak ratas pidurdab, aegajalt rohkem, siis ka vähem.
Tavaliselt hommikuti külmalt kui sõitma hakata on kõik nagu täiesti okei, mõndaaega liikudes ja fooride ning ülekäiguradade juures pidurdades tundub ,et hakkab pooma..
Kui vabalt lasta veereda kuni seisma jääb on selgelt tunda ,et tagant vasak poob kinni.

Ühesõnaga probleem leitud.
Käsipiduri kasutamist olen totaalselt eiranud pärast seda, kui kord sai peale tõmmatud ja siis minema sõites ning koju jõudes oli tagumine vasak ketas täiesti tulipunane :icon_clap:

Mida teha võiks, et sellest lahti saada?
Küttekulu on tänu sellele suht karm.. :icon_wtf:

Tänud!
Siim.

Pidur peal.

Muuseas probleemid käsipiduriga tekivadki tavaliselt sellest, et seda ei kasutata..;) Kui seda sihipäraselt pruukuda ja pidevalt, siis ei teki ka mingeid imelisi kinnijäämisi (Ma oma autol PEAN kasutama, sest kässar kasutab samu klotse mis tavapidur ja kässari kasutamine regullib klotse lähemale vastavalt kulumisele..:P Aga see on üks teine mark..:) ).

Aga selline vähehaaval pealejäämine viitaks minu meelest ühele korralikule pidurite hooldamise vajadusele. Miski asi takistab korralikult tagasi minemist klotsidel.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Pidur peal.

Eks see kinnijäämis probleem sellest vist alguse saigi ,et auto aasta otsa kusagil Belgias + pool veel Eestis platsil seisis.
Järsku tulin kusagilt mina ja üritasin seda peale tõmmata:D

Aga siiski, keegi ehk oskab täpsemalt rääkida, kuskohta ma wd40 piserdama või tavotti määrima peaks? :icon_roll:

Pidur peal.

Hea soovitus,tee ise või lase teha.Kõik pidurid laiali kiskuda,korralikult kolvid ja liugpuksid puhastada,määrida,edasi kokku,trossid vahetada ja kõik on jälle korras.Käsipidurit tuleks kasutada suht tihti,reg.tagumisi klotse.JOK.