Aidake 166 valimisel?

Mu sõber sai mult vist pisiku ja tahab nüüd kah endale Alfat osta. Tema tahab endale 166. Küsin siin nii huvipärast, et kas keegi on juba mõne müügisoleva 166-ga proovisõitu teinud või teab mõnd turul olevat masinat mida soovitada või millest kindlasti hoiduda? Kuna ta arvab, et 2.0L jääb lahjaks siis on praegu sõelele jäänud 2.5 ja 3.0 V6 mootoriga masinad. (Kas 2.0 jääb lahjaks?) Jagada võite ka kõiksugu näpunäiteid ja ohupunkte mida tuleks ostul jälgida jne jne. Ning jah, Autolehe artikkel on läbi loetud.

Praegu on konkreetselt silma jäänud sellised masinad, aga infot võite ka muude kohta jagada:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Aidake 166 valimisel?

Aga palun.Ilmselt kui auto ostetud on rahaga kitsas .Mina valiksin sellise millel juba suur hooldus tehtud( punane) :icon_thumbup:
Taunexi auto minu teada juba väga kaua müügis. :icon_thumbdown: Toodud importmaalt ja hooldustest umbkaudsed teadmised :icon_shifty: Salong tekstiil sisuga. Võiks olla plääs v naks. :oops:
Võimsust peaks jätkuma ka 2,0-l.Suurema mootoritega on lisade tase suurem.
Minul on 3,0 ja see viib ikka seda suurt autot vingelt edasi. :) Ma kujutan ette mida veel GT juhid tunnevad ,seal ju sama mootor. :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:

Aidake 166 valimisel?

ehk natuke abi enda ostuteemast:

auto nr.1
Panen siia kah infoks seni vaadatud aparaatide kirjeldusi:

1.)
Ülevaatuspunkti tulemused:
+ mootor hea, sillad heas korras- taga stabika kondid hakkavad väsima aga vahetust veel ei vaja
- sisu jätab kergelt väsinud mulje, käsipidur ei tööta ( üks pool peal taga), Airbag tuli põleb, üks esimene udutule klaas tahaks vahetust, sumpsi kaks viimast pütti keevitatud, aga peavad aasta paar vastu ilusti veel, põhjaalt iseenesest korralik

tolle aparaadi hind juba 39 900, aga eks vist kukub veel kuni keegi ära ostab, natuke nokitsemist ja peaks asja saama ehk.

lisavead mis meelde tulid veel:
- ilukilbid ainult ühel pool, teispool puudu
- starter teeb käivitusel imelikku häält, aga veab käima
- 2 käik läks kah kuidagi raskelt või oli asi selles et mu 44 jalg ei aimanud hästi kus on sidur ja kus on jalatoetus alus ja siis ei saand sidurit iusti alla

Taunexi auto, eh kauto nr.2 :
2.)
kerge silmaga ülevaatus põhjaalla ei näinud
+ välimus korralik, sisu kah enam-vähem, mootor nurrus ilusti
- ainult üks võti ilma puldita ( juhul kui on kesklukk siis ei ole puldil lukstamise nuppu ikka võtme tegemine ~4500.-), aku täiesti läbi, ABS ja ASR tuled armatuuris jäävad põlema( kas andur ära või seismisest midagi juhtmete ühenduses andur kusagil 3500-3700.-), taga üks el. aken ei tööta
-seisnud eelmise aasta suvest kunagi
-vaja vahetada rihmad kindlapeale ( lisakulu üle 6-7 tuhande )

Oleks rohkem võtmeid olnud ja ABS tuli ei põleks oleks kaubaks läinud,
hinnad sai igaksjuhuks pilotist küsitud, aga kõike kokku liites ei tulnud positiivset otsust, värv on kah tegelikkuses tumedam kui pildilt paistab

3.)variant 3. e-autoline
ostsin ennem ära omale, aga nüüd kukkus hind sellel 69-55 tuhat, vüõibolla oleks kaalunud asja väljapoolt uurisin aga ust lahti ei lasnud teha ega käima panna, niiskust oli kõvasti sees ja aknad eriti läbi ei paistnud. Kindlasti on tal mingine viga küljes mida seal kirjas pole kuulutuses niiet pead kohapeal aru pärima.

4.)
käisin vaatamas, kuna ühtegi inimest müügiplatsil ei olnud siis välise vaatlusel:
kere sile ja ilus vaadata, veljed kah enam-vähem, all suvekummid nagu ikka
sisu: oli näha et on kasutatud, paar koniauku ja nii, mingine iluvidin vist oli puudu kah, keskelt tuhatoosi kaan või midagi sarnast. mingine juhe oli väljast pagasniku veetud, samas tundus et mitte akulaadija juhe kuna lumi oli peal autol. muud ei oska öelda.

ise oleks tegelt vist pidanud 3.0 ja automaadi vaatama või siis manuaalkasti, samas sõitu on vähe ja automaat mugavam-ringrajapeale ma nagunii ei lähe tgaa kunagi. manuaali puhul mul nagu siduri pedaal ei istunud kohe üldse jala alla aga võibolla oleks asi tahtnud harjumist.

-- ja kui veel kindel soov siis võin enda 2,5 automaati kah näidata ja pakkuda müügiks, mõned asjad on veel teha siis on väga heas korras ( esituli vahetada üks, kummikud uued panna ja püsikiirushoidja tööle saada, asjad on kõik juba ostetud ) võimaluse tekkimisel valiks siis 3.0 mootori või 2.5L nr 156 tüüpi pikapi
Last edited by segusilm on 27 Mar 2009, 14:17, edited 3 times in total.

Aidake 166 valimisel?

to: Segusilm
Lingid on vigased eelmises postisutse, aga tundub et on samas järjekorras mis 1. postituseski. Aitäh väga informatiivse postituse eest.eks vaatan mis sõber räägib ja kajastn ka siin. :)
Last edited by AaduT on 12 Mar 2009, 02:26, edited 1 time in total.

Aidake 166 valimisel?

taunexis see muidugi hea et saad kohe tõstukipeale ajada ja loksutada, ülevaatuse tegemisel võid kah juures olla- seega natuke kindlam. pidin ise minema loksutama teda veel ükspäev) kuna vaatamas käisin laupäeval või pühapäeval ei mäletagi, aga siis jäi katki asi.

punasel pidid olema igast paberid kah kaasa anda

Aidake 166 valimisel?

Sõbrale meeldis see Taunexi oma kõige rohke just mootori pärast, aga hinda ei lastud madalamale kui 54 000.- ja kuna nii auto vajab ju kohe ka nii suuri kulutusi, siis ta ütles et esialgu toda ei võta.

Järgmine variant mis talle meeldima hakkas oli see punane, hind soodsam ja vähemalt rihmavahetuse raha ei pea kohe välja köhimna. Aga sinu kirjeldust lugedes tundub ka see siiski suht räbal.

TO Segusilm:
Kuna kindel plaan on mingisugune 166 ära osta, siis äkki räägid enda masinast kah natuke, ehk näitad mõnd piltigi?

Aidake 166 valimisel?

Viimase raha eest kõige odavamat osta ei soovita. Seda hädaladamist ja hala ei jõua keegi pärast ära kuulata. Kui hetkel raha pole, siis soovitan pigem natukene oodata ja raha koguda ning hiljem korralik auto osta.
Mootori poolest, ma ise olen alati võimalikult suurt pooldanud :icon_wave:

Aidake 166 valimisel?

Ei olegi viimase raha eest plaanis odavat autot osta :lol: :lol: remondi jaoks on kah ikka natuke varu kah jäetud. Keremeistri oma küll korralik, aga liiga lahja tema arvates. Ise arvan ma sama, ostaksin igal juhul 3.0 või jätaks üldse ostmata. Vähemaga leppimine oleks minu jaoks täielik "downgrade" :).

Aidake 166 valimisel?

Pakkuda on 3,0 man 99a. Värv sama mis taunexi autol.hele nahk, navi.hetkel esi tiib mõlkis veidi, varsti tegemisse. kits jäi ette, aga õnnelikult. veermik sai tehtud TRK-s. asub valgas. hetkel pole kahjuks ühtegi pilti autost. infot saab 53038005

Aidake 166 valimisel?

Isiklikult soovitan kah 3.0L autom. Väga mugav on kulgeda ja jõust ei tule kohe üldse puudust :icon_thumbup:
Sisudest mida võiksid eelistada on hele plüüs või hele nahk, mis teeb selle auto ilme luksuslikumaks (see minu nägemus)

Edu!

Aidake 166 valimisel?

segusilm wrote:kuidas seis on hetkel, lehekuulutuste põhjal midagi eriti valida pole, aga ehk on niisama pakutud midagi
Minu teada on juba AaduT sõbral Alfa Romeo 166 ostetud! 8)
Eks AaduT räägib pikemalt! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Aidake 166 valimisel?

Unustasin jah siin ära mainida, et auto sai ära ostetud. Ostetud sai siis auto nr.1 ja esmamulje on täitsa OK. Sain ise kah sellega Tartus paarkümmend kilomeetrit sõita. See oli mu 1. kord 166 roolis ja mulle väga meeldis. :lol: :lol:

Aidake 166 valimisel?

no siis on sama värvi nagu mul vähemalt, eks ma lehvitan kui vabariigipeal peaks trehvama - ära tunnen siis ilukilpidega velgede tõttu