164 juhiukse link

et siis 164 vasak esiukse link huvitaks...

ehk leidub kuskil kellelegi üleliigselt halli/beezi või ka muud värvi lingikest

p.s. võib vahetada ka mõne suvalise teise lingi vastu (nagu kiuste on mul lisaks auto peal olevale neljale olemas KÕIK ülejäänud 3 linki peale selle, mida vaja on :evil: )
Tegelikult ma olen normaalne....

164 juhiukse link

üks tuttav ütles, et ühe poole omad kattuvad 1:1le Et siis esimene ja tagumine on samasugune. Muidugi pead ei anna, et sul sobib aga minul läks ilusti tagumine link ette. :P
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

164 juhiukse link

tagumine ja esimene link ei klapi ikka küll (erinevus siis varda kinnituse pikkuses - tagumise oma jääb umbes cm liiga lühikeseks-> tulemuseks see, et niipea, kui lukk natukenegi allapoole vajub, siis see enam lahti ei käi)

ja ronin siiani tagaistmelt ust avama :(

164 juhiukse link

eee... teema jälle päevakorras :oops:

nüüd lõpuks sai siis siniselt juhiukse link maha kruvitud ja

OSSAVANA.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

lugu siis selline, et ei olnud tegemist originaallingiga -> tegelikult tundus see mulle alati veider, kuid kuna probleeme polnud, siis ei süüvinud rohkem asjasse...

eile siis avastasin, et minu sinise Alfa juhiukse link on FREESITUD A4 (või A2) roostevaba terase monoliitsest tükist :shock: ja sellise filigraansusega, et kahe aasta jooksul ei märganud kordagi, et tegu EI OLE päris lingiga :shock:

müts maha nende inimeste ees, kes selliseid asju on võimelised tegema ning tervitus sellele kes iganes selle lingi tellis (muuseas tekkis väga suur huvi selle lingi maksumuse kohta :twisted: alla 10h sellist asja freesida ei ole vist võimalik :lol: ) vähemalt mitte selles detailsuses -> kõrvuti pannes on vahet näha vaid töötlusjälgedest 8)

kuid kuna roostevaba teras on praktiliselt värvimatu, siis ei sobi see link eriti hästi mu autoga kokku-> seega veiks-> ega sul ehk vanalt autolt seda ei saa? (vahetaks ehk termostaadi vastu või midagi?)