M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#1
Muua Alfa Romeo 33 Permanent 4 *nelivedu*. 1.7 16V 95KW. Autol on vahetatud mootor kuid vajab kokkupanemist. TUV ja kindlustus puudub. Hinnaks 7 000.- Tel 55969301.

fotod on tehtud ammu.
Pilt
Pilt
Pilt

M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#2
Mis asi vajab kokku panemist??? mootor naq komplektne ja vajab vahele asetamist? või vajab ka mootor ise kokkupanekut? said uue mootori kuskilt? või lasid vända ära lihvida?

M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#3
Uus mootor on peal, vahetatud hammasrihm ja küünlad. Kokku panemise käigus, sidrurikorv oli kinnitatud vale poltidega (liiga pikkad) üks nendest läks puruks. tuleb kast uuesti maha võtta ja normaalselt kokku panna, esi ots vajab samuti kokku panemist, stange tuled jne...

M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#4
aga ehk sul võimalus paar värskemat pilti ka teha? sisemusest ja kapote alusest? ja välis olukorrast? kuis kerega lood muidu on? roosteuss ei ole liiga teind vahepeal ?

M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#10
pm jah mina olen siis selle auto uus omanik... hakkan siin foorumis rahvast tüütama edaspidi :D kuna puudub täielikult kogemus sellise margiga. :icon_roll:

M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#11
Siim4 kirjutas:pm jah mina olen siis selle auto uus omanik... hakkan siin foorumis rahvast tüütama edaspidi :D kuna puudub täielikult kogemus sellise margiga. :icon_roll:
Minu poolsed õnnitlused selle kauni AR 33me puhul,ning ofkoors Tere Tulemast Alfa Romeo Foorumisse! :icon_wave:
Alfa on nagu iga teinegi auto,pole seal mingit raketiteadust! :D
Loodan,et hoiad seda masinat hästi,ning ei juhtu nii nagu mõne teise värske Alfa omaniku puhul,et lähima kuu jooksul näeb kusagil selle sama Alfa varuosade müügi kuulutust! :icon_censored:
EDIT: Sellised masinad on meil vägagi haruldased,nii et hoia teda hästi! :)
Edu ja paksu rahakotti! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

M: AR 33 Permanent 4. (4wd)

#12
Müük läbi
Õnnitlused uuele omanikule

Teema luku ja uus omanik teeb soovi korral oma autost eraldi teema ;)

PS! loe ürituste alt ka teemat saabide lõppkiirus... osalus oleks ehk huvitav, saad ise ka oma uuest lemmikust mingi pildi ette ja noh... :roll:
cron