A.L.F.A. 100

Ma arvan, et koguKS kokku u 50% eesti AR-dest ja teeKS sõidu nende kodumaale. külastaKS tehast, vaataKS disainikeskusesse, sõidaKS tehase katserajal. kui on veel terveid masinaid, siis teeKS ka kohapeal olles ühe korraliku juubelipeo, koos dragiga :mrgreen:

PS- lausa häbi tunnistada, aga mul polnud miskist sellisest tähtpäevast õrna aimugi, hea kui naise sünnipäeva suudan meeles pidada :D

Aga piknik oleks ju kohane, kuskil murul, kel masin laiali, saab kohale tuua treilapeal. ei pea võistlema kelle tehnika kauem kestab, aind vaatame ja imetleme masinaid. sööme kooki ja moosi ja rüüpame peale piima :icon_thumbup:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

A.L.F.A. 100

kellel masin laiali toob kohale - linale laiali laotatult - vaid põnevamad detailid (sobivad ka huvitavamalt deformeerunud detailid)!

:icon_moron:

ja piima asemel joome sanpellegrino vett!

A.L.F.A. 100

:icon_think:

kui nüüd aus olla, siis see kipub olema see päev, kui keegi põhjapoolkeral eriliselt liikumisvõimeline ei ole...

ehk siis ametlikult 24 juuni :roll:

aga kas Sa ehk aastakese varavõitu ei ole tähtpäevaga kohal? tegelikult peaks nagu veel aasta ja 28 päeva sinnani aega olema (ja isiklikult olen loobunud igasugustest pikaajalistest plaanidest :icon_shifty: sellise tempoga on hea kui suve lõpuni välja vean...)

EDIT: tegelikult on ju margi vanus juba selline, et iga edasine aastake väärib tähistamist :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

A.L.F.A. 100

jubileum on järgmine aasta küll jah, aga teema tuleb juba praegu tõsta, siis vähemalt kõik tüdinevad sellest jamast ära ja saab ära unustada :mrgreen: ...muidu, ei hakka bnd teksit kopima, ikka läheks teeks ja oleks, ise tahaKS ühe oma vanuri kodumaale lohistada jalutama... aga noh, teeks, teeks... kuuldavasti sealkandis igast ivente tulemas järgminesuvi :icon_think: ...kui mõned oleksmehed veel hakkaks mõtteid koguma ja rahhi, siis mine tea, äkki on aastapärast ime ja halleluujah, eestlased alfaga välismaal :icon_angel: ...impassibool :D

A.L.F.A. 100

OT- mul Alfaga välismaale minek imelihtne, vanemad Valgamaalt, sealt üle piiri korra autoga hüpata pole asi :mrgreen:

Aga mõte on õige :icon_thumbup: ja-ja
varakult peab plaani pidama hakkama, see pigem vist su enda jaoks, et saaks ikka juubeliks masina kokku :P
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

A.L.F.A. 100

rongiga olex vist kõige parem minna siis on hea põnevaimaid alfajuppe
kupee söögilaual linale laotada ja puudub vähimgi hirm, et järsku võid
kiiruseületuse eest poolamaal trahvi saada

A.L.F.A. 100

bnd wrote:OT- mul Alfaga välismaale minek imelihtne, vanemad Valgamaalt, sealt üle piiri korra autoga hüpata pole asi :mrgreen:

Aga mõte on õige :icon_thumbup: ja-ja
varakult peab plaani pidama hakkama, see pigem vist su enda jaoks, et saaks ikka juubeliks masina kokku :P
saaks kokku jah, vanaisa tuleks köhides lauaäärde :lol: ...tglt saaks juubeliks teise kokku :wink:

A.L.F.A. 100

inz164 wrote:rongiga olex vist kõige parem minna siis on hea põnevaimaid alfajuppe
kupee söögilaual linale laotada ja puudub vähimgi hirm, et järsku võid
kiiruseületuse eest poolamaal trahvi saada
...hiljuti veeretasin näppude vahel ühte GTAle mõeldud autodelta mootori juppi kuuekümnendatest, mis maksis 3500 eurot :icon_cop: :icon_shocked: :twisted: :roll: :!: ...seda siis oleks ju tore vaadata ja küpsist kõrvale näksida