Alfa T-särgid ja muu nänn

tegelt me aasta tagasi käisime selle teema läbi.
Ok, tassidega ja pastakatega lihtne, aga särkidega läks jamaks. Esiteks ei taha ma odavale toorikule hakata midagi mõtlema, kuna tööalaselt jagatakse palju reklaamsärke, siis need on ikka PASK.2 korda kannad- väljaveninud, värvist ära, kirjad maha jne. Kui aga vaatasin kvaliteetsete seast toorikuid, nt ISC, siis saab määravaks hind, kuna toorik tuleb u 400-500 eeku (saaksin ka otse tehasest). siis on huvilisi maks 10. mitte rohkem.

Kui aga see taas aktuaalseks muutub, siis peaks olema ikkagi ühtne logo ja kujundus, muidu võib igamees omalis ise oma auto pildi peale kleepida.

Kardan, et tänases maj seisus suht lootusetu ettevõtmine ja samas ei poolda 60eek toorikute kasutamist. kui teha siis juba kvaliteetset, aga siis ei tule tellijaid.

Ps! ei pidanud oma kriitilises postituses silmas antud teenuse pakkujat, vaid selline kogemus aasta tagant.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Näide kah... sai tehtud Onemile ürituse jaoks fännisärgid...
Image
Image
Keegi ei sunni teid ostma :) Särgid võivad olla ka erinevad, nii odavamad kui kallimad ja kvaliteetsemad. Kõik oleneb ju otstarbest. 600 kroonise särgiga niikuinii garaazis tööd ei tee. Samas 100kroonisest särgist pole kahju ka kui määrdub.
Brera 3.6 Q4

ma ise nillind alfisti.net poodi. aga tellimiseni pole veel jõudnud, kuigi mõnd asja hing ihaldab, aga see kred kaardiga ost- ma ei tea. ma siiani aind hotelle ja muud sellist bronninud, aga osta ei oska :D

Keegi võiks seda minu eest teha

Lisaks- selge see, et kodus, garaazis jne võib olla nn odavam lahendus. Aga vaata, kui lähed kuskile suvepäevadele, rinkale jne, siis võiks olla kallis ja ilus asi. tõmbad selga ja tunned end kohe tegijana :mrgreen: . ja, mis ketaks kauem kui üks hooaeg ja näeks hea välja ka peale 3x pesu.
Last edited by bnd on 27 May 2009, 13:28, edited 1 time in total.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

:icon_think:

kindlasti oleks huvi vaadata (kasvõi sellesama teema valguses).

Iseensest oleks muidugi huvitatud ka paarist odavamast särgist (just lörtsimise eesmärgil) aga tahaks ka midagi korralikumat (kuid nende puhul eelistaks siiski seda kujundust, millega reklaamtrükiga tegelejad tegeleda ei tohi)
alfagirl wrote:Plaanin tellida otse Alfa tehasest erinevaid fänniasju (esinduse jaoks) . Kui kellelgi on soov kataloogi lapata, saan selle kuskile netti üles panna. andke teada!
Tegelikult ma olen normaalne....

bnd wrote:ma ise nillind alfisti.net poodi. aga tellimiseni pole veel jõudnud, kuigi mõnd asja hing ihaldab, aga see kred kaardiga ost- ma ei tea. ma siiani aind hotelle ja muud sellist bronninud, aga osta ei oska :D

Keegi võiks seda minu eest teha
nooh seda ju alfagirl tegelikult pakkuski :wink:

alfisti.net müüb tehasenänni... kujutades umbkaudu ette millise % nemad sealt vahelt saavad siis ainuüksi juba alfakultuuri edendamise mõttes eelistaks selle nänni Piloti kaudu tellida :icon_thumbup:

eelduslikult peaks müügihind samaks (või kriipuke madalamaks) jääma, kuid saatmiskulud oleks minu võit ja vaheltkasu oleks omakorda jälle Piloti võit :lol:

Mul on endal alfa merchandise'i kataloog olemas. Noh maitse asi... ainus korralik ja sympaatne originaal särk on Linea Yacht sarjast. Ülejäänud on tavalised kuumpressi ja kleepsuga tehtud särgid. Auodelta ja GTA kraam tundub ka korralik. Mina isiklikult ei näe pointi tellida tehasest 3-5 korda kallimalt kui saab siin kohapeal teha. Samuti teeme ka tikandit kui huvi on. Või kui ise viitsite nokkida siis võite tellida tehasest näiteks alfa tikand embleemid mis saab ka mistahes riideeseme peale.
Brera 3.6 Q4

spark wrote:aga kuidas on autorikaitse kaubamärgi jms. jamaga
targemad parandavad kuid... tehase logo ei ole lubatud kasutada eraldiseisvana.

ehk siis kui tellida särgid siit tohib neid ost-müük-vahetus eesmärgil kasutada vaid juhul, kui logo on kombineeritud.

näiteks tellida särk märgiga:
Image
ja/või alfa romeo kirjaga on nono...

tellida särk märgiga
Image
ning kirjaga "märk muutub aga hing jääb " vms on lubatud

logo on lubatud probleemideta kasutada klubimärgina:

näiteks
Image
Image
Image
ja minu teda on lubatud ka kombineerimine [näiteks selliselt]
makipaneel3.JPG
makipaneel3.JPG (9.69 KiB) Viewed 8792 times

Suhtlesin Pilot Motorsiga ja paari päeva jooksul saab konkreetse vastuse mis ja kuidas.

Samas me ei müü ju logo, me müüme särki ja teenust. Täpsustades veel, et saab ka tööriideid/tunkesid, pusad, joped jne... ehk küsida võib kõike :icon_roll:
Brera 3.6 Q4

ragz wrote:Suhtlesin Pilot Motorsiga ja paari päeva jooksul saab konkreetse vastuse mis ja kuidas.

Samas me ei müü ju logo, me müüme särki ja teenust. Täpsustades veel, et saab ka tööriideid/tunkesid, pusad, joped jne... ehk küsida võib kõike :icon_roll:
kui juba jutt tunkedele läx siis huvitav kui palju maxavad pilotis alfaremondi tunked
no nii võrdlusex järsku keegi oskab öelda :)