tegu on 2 ukselisega ja mõlemad uksehoidjad on katki kui kellelgil on pakkuda andge teada !!!
Moderaatori märkus: teema liigutatud varuosade alla
O: 145 2 uksehoidjat
#2:icon_hi:
kõik 145-d on kaheukselised...
aga sellist luksvarianti, kus mõlemal pool uksehoidjad on... pole veel näinud :icon_wtf:
sa vast mõled ikka stopperit?

EDIT: pagan-> 145 oma paistab olevat pikem, kui 164-l seega mul kahjuks siiski pakkuda pole
kõik 145-d on kaheukselised...
aga sellist luksvarianti, kus mõlemal pool uksehoidjad on... pole veel näinud :icon_wtf:

EDIT: pagan-> 145 oma paistab olevat pikem, kui 164-l seega mul kahjuks siiski pakkuda pole

Tegelikult ma olen normaalne....
#3Fkk - ma läratasin niimoodi naerma, et sain toanaabrile TS nalja seletada...
#4mind huvitab täpsemini uks keskel olev hoidik mis ei lase uksel niisama kinnivajada täpsustan!!!
Ukse piiraja!!!
Ukse piiraja!!!
#5täpsustada pole vaja-> eeldan, et kõik said aru (lihtsalt kuna on reede, siis ei saanud kirjutamata jätta
)
tegelikult võiksid siitkaudu edasi uurida http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=9&t=2459" onclick="window.open(this.href);return false;
kuna see 145 algosadeks lammutati, siis ehk on stopperid veel alles (üks pool on tõenäoliselt veel ukse küljes, ehk on ka teine maha võetud ja kuhugi hunnikusse sattunud)
Ah jaa-> alles praegu vaatasin, et see oli su esimene postitus
Tere tulemast :icon_thumbup:
P.s. piiraja ja stopper ja mis iganes veel on auto ustel täpselt seesama asi (sõltuvalt kuidas keegi seda nimetab). lingvistiliselt vaadatuna on oma olemuselt tegelikult tegemist stopperiga, kuna see fikseerib ukse vajalikku asendisse. Piiraja on see, mis Sul arvatavasti seal praegu alles on (ehk siis takistab ukse avamist rohkem, kui lubatud)

tegelikult võiksid siitkaudu edasi uurida http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=9&t=2459" onclick="window.open(this.href);return false;
kuna see 145 algosadeks lammutati, siis ehk on stopperid veel alles (üks pool on tõenäoliselt veel ukse küljes, ehk on ka teine maha võetud ja kuhugi hunnikusse sattunud)
Ah jaa-> alles praegu vaatasin, et see oli su esimene postitus
Tere tulemast :icon_thumbup:
P.s. piiraja ja stopper ja mis iganes veel on auto ustel täpselt seesama asi (sõltuvalt kuidas keegi seda nimetab). lingvistiliselt vaadatuna on oma olemuselt tegelikult tegemist stopperiga, kuna see fikseerib ukse vajalikku asendisse. Piiraja on see, mis Sul arvatavasti seal praegu alles on (ehk siis takistab ukse avamist rohkem, kui lubatud)
Tegelikult ma olen normaalne....
#6Hiltil 145 juppe veel jalaga segada. Nädal tagasi oli olemas ka uks. Kuigi kas keegi seda hoidis? Ei märganud. Aga kõik junnid paistsid ikka küljes olema. Küsija suu pihta ei lööda.
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia
#7kahjuks on suht raske leida inimeste telefoninumbreid et küsida infot et kas tal veel alles ja mis hinnaga pakub
#8http://www.alfaromeoforum.info/viewtopi ... 338#p29338" onclick="window.open(this.href);return false;
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!
#9Aga alati on ju siin võimalus inimesele kirjutada :icon_clap:rainwall wrote:kahjuks on suht raske leida inimeste telefoninumbreid et küsida infot et kas tal veel alles ja mis hinnaga pakub
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia
#10tänud teile kõigile kes võtsid vaevaks vastata minu küsimusele :icon_thumbup:
ma uurin siin foorumis natuke veel kuniks leian :icon_roll:
ma uurin siin foorumis natuke veel kuniks leian :icon_roll: