BonGiorno Tutti Alfisti
Tsiteerin:
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!"
E. Hemingway
----
Ülaltoodut arvesse võttes on mul küsimus, kas me sel aastal teeme ka mõne ÜHISE meeleoluka teisipäevaõhtu Audru ringil? Osalemise FEE on 100.-kr/h sulana kohapeal Erki Spordi esindajale. (eelmine aasta keegi seda tundi ei mõõtnud ja kõik käisid rajal nii palju kui isu oli (eeldan, et ka sel aastal ora käes minuteid ei loeta).
Ajavõttu ametlikku ei ole, huvi korral sõber mõõdab sõpra - advanced userid kasutavad racechrono vms abi.
-
Täna õhtul läheb meil ka Läti Alfasõpradele ettepanekuga osaleda vahvas ürituses.
-
Läbirääkimised on alanud ka Pilot Motorsi esindajaga - mis moel nad osalevad ürituses antakse jooksvalt teada teema arenedes.
--erki-
(rahvasaadik)
-
Alaku konstruktiivne arutelu mineku kuupäeva ja kellaaja osas!
link osalemise reeglitele - http://www.audruring.ee/index.php?page=ad
Alfasõpradega Audrusse
#2Eelmine aasta võttis aega seesamune erkispordi saadik. küll stopperiga, aga kui tulid rajalt maha, oli tal kohe sinu sõidu parim aeg öelda.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Alfasõpradega Audrusse
#3BND - see ei ole siiski asi mida saaks välja lubada 100% kindlusega. Kui on, siis on boonuseks. Kui mitte, siis ei ole nagu puudust ka tunda võimalusest.
Pmst võin mina ka võtta paar käsistopperit kaasa ja saab neid seal kasutada vastavalt vajadusele.
___
Pmst võin mina ka võtta paar käsistopperit kaasa ja saab neid seal kasutada vastavalt vajadusele.
___
Alfasõpradega Audrusse
#4Sõita ma veel oma olendiga ei saaks, aga kohale ja vaatama tuleks kindlasti. Kas on ligikaudselt teada ka millal plaan üritust korraldada? 

Anna lollile alfa ja teeb sellest saia
Alfasõpradega Audrusse
#5Kiri läti klubile saadetud, eks kuulab ka millal neil plaanis minna - seltsis segasem.
ilmselt sealt tuleb Balins, Vilkens, Murnieks trio
ilmselt sealt tuleb Balins, Vilkens, Murnieks trio
Alfasõpradega Audrusse
#6Mõte suurepärane. Jääb huviga ootama :icon_clap:
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia
Alfasõpradega Audrusse
#7Endal mõte Audrusse kangutama minna juba pikalt peas mõlkunud, aga hetkel siiani pole veel peale esimest OT-d põhjusel või teisel rohkem jõudnud. Igal juhul, kui ilm kuiv, siis mina oleks tulija küll.
Alfasõpradega Audrusse
#8Tom-ga rääkisin ka telefonitsi... pmst kui ta oma Q4 paja taas podisema saab kõigi silindritega (peale uputavat ilma rahutused katlaruumis), siis see mees juba EI jäta vahele võimalust sõpradega koos veidi kiiret sõitu harrastada