klaasfiiber

...pole nüüd just tuuninguteema, aga ei osanud mujale postitada oma küsimust, kas keegi teab soovitada eestis tegijat kes klaas-kiud-karbon-fiiber-võimisiganes kergest materjalist komponente valmis teeks...?

sänks

klaasfiiber

...105 seeria gtvl (no see mu 72gtv2000) on kõik kellad koondatud ühe plastmassist asjanduse sisse, mis kinnitub kahe mutikaga dashboardile, 34 aastat on sellele tükile natukene mõjunud :) olen otsinud veebivahendusel ja saan usast õigepea nii originaalrooli kui ka selle tüki, aga see samuti juba pudeneb... ühesõnaga rabedaks muutuvad eriti kinnituskohad ja mõtlesin, et võtaks sellelt mis mulle saadetakse vormi ja teeks mingist kobedamast materjalist, siinkohal olekski mõne käsitöölise abi tarvis... samas võib see olla oopis mõni muu materjal millest seevalmis valada, vormida, treida või liimida :wink: ..ei oska öeldagi

...mul on võimalus praod lihtsalt parandada ja asi "kuulikindlamaks" teha aga samas erutab mõte, et äkki moosiks mõnest kaasaegsemast materjalist asja valmis, kontsept on nagunii "original look" ja enivei läheb üht-teist moodsamat ja kvalteetsemat külge...ei ei mitte spoilaring :D

...kui oleks tegijaid sis interjöörist oleks üht teist veel, aga muud ei midagi, see auto on ju rauast :) ja gtam kergete tiibadega on ehk järgmine projekt :shock:

...rooli tagant paistab natsa

http://www.zone.ee/sportwagon156/P1040756.jpg

klaasfiiber

Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis pildi pealt tundub olevat tegu küll suhteliselt keeruka detailiga. Seoses sellega ka küsimus, et kas sa tahad et see detail jääksgi süsikinikkiu mustriga(kui nii siis on seda suht keeruline teostada, nii et see normaalne välja näenks) või tuleb sellele ka veel mingi värv selga?

klaasfiiber

...ütleme nii, et teeks nii nagu saab, tegemist on vägagi keeruka tükiga aga ilusa puhta vormiga seeeest, kuna tehases on ta ka kuidagi tehtud, siis arvan, et kuidagi ikka saab :) ...optimism viib sihile :) ...ehksiis, kõige õigem oleks, et see on lihtsalt must, värviks siis, aga et kiud näha ja puha on suht utoopiline küll, aga samas ma ei tea millest ma räägin ja sellepärast uuringi maad...

...no see pole muidugi elu ja surma küsimus, kui ma mingit lahendust ei leia läheb muditud originaal külge nii mis klõbiseb, a noh siuke perfektsionismi haigus on küljes, lihviks igat seibi nii, et läigib 8)

klaasfiiber

Nii, sai natukene uuritud, kes teevad aja hästi siin meie väikeses vabariigis. On olemas selline firma nagu Planex. Nemad pidid asja päris hästi tegema, aga raha pidavat ka suht hästi küsima :( .

Soovitati rääkida sellise inimesega nagu

Janno Neemelo tel. 5121367

Loodetavasti on abi. Võid kuris hoida, kas õnnestub sealt saada või mitte :wink: