:icon_hi:
kui tahad kaalujälgimisega tegeleda, siis ei ole kliimapumba vahelt väljavõtmine just eriti õige koht, kust alustada
need pagana istmed kaaluvad oluliselt rohkem kui kogu kliimasüsteem
üldiselt omast kogemusest- kliima on ikkagi pagana hea asi :icon_thumbup: (seega kui see korralikult ei toimeta, siis on lihtsaim minna kuhugi ja lasta see ära täita enne, kui pump kinni jookseb -> pakuks, et asi tuleb isegi odavam, kui pumba vahelt äravõtmine -> ma küll 100% kindel ei ole, kuid minu mälu järgi oli kõigil 24V mootoritel kliima standardis, seega võib üle mõistuse keeruliseks osutuda uue rihma leidmine)
kolksumine võib olla tingitud kasti padjast kuid võib olla ka väsivast õõtsapuksist. Mis puutub gaasi andmisel käigukangi liikumisele siis see ei näita mitte midagi (trosside või mittetrosside puhul - kui mootor edasi hüppab, siis paratamatult veetakse kast koos mootoriga kaasa ning kuna kang on kastiga ühendatud, siis see peabki veidike kaasa liikuma)
kui palju Sul praegu jahutusvedelikku kaob? kui vähem, kui liiter nädalas, siis on arvatavasti tegu "immitsemisega" -> ehk siis vanad voolikud kipuvad liitekohtadest klambrite alt vaikselt murenema (kui liitekohad rohekaks muutuvad, siis arvatavasti on asi seal)
kolmanda käigu üles alla liikumine ja kolks võivad viidata sellele, et hoovastikus on midagi ees (või eest ära)-> tüütu on sinna ligi pääseda, kuid pakuks, et probleem on keskkonsoolis, mitte kasti pool (kasti poolel oleks sama probleem vähemalt kahel käigul -lisaks siis veel kas neljandal, kui probleem oleks ühes trossis või siis esimesel-viiendal, kui probleem oleks teises trossis)
Igatahes edu ja õnne :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....