155 ja kojamehed

Nanii 155 e omanikud see küsimus on nüüd Teie kapsaaeda :)

Huvitavad siis sellised asjad nagu kojamehed ... õigemini kojamehikeste varred,kui kasutajate autode alt
vaadata siis päris paljud on oma autodel originaalid välja vahetanud .
Mis auto omad olete peale pannud?
Ahjaa ..... kas need varred on vahetatud päris lõpuni välja väi on ainult
tifti kohast ülespoole ...

155 ja kojamehed

Nii kõrvalistuja oma on audi 80 veits lühemaks tehtud, Aga juhi poolse asendasin audi a6 omaga (varre). Need olid muidugi ajutised lahendused. Tegelt olen huvitatud originaal vartest. :icon_roll: Inglismaal räägitakse muidu et volvo 440 varred peaks minema :icon_hi:
155, 2x166, 159 ja 75?

155 ja kojamehed

rizto wrote:... õigemini kojamehikeste varred,kui kasutajate autode alt
vaadata siis päris paljud on oma autodel originaalid välja vahetanud .
Kui küsida tohib,siis miks originaal varred välja vahetatakse?
Kas kojamehe vars ei suru korralikult vastu klaasi?
Kui jah,siis saab ju kojamehe varre vedru tugevama vastu välja vahetada. :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

155 ja kojamehed

Minu omal olid juba välja vahetatud, kuid juhipoolset vart ei saanud enam kinni keerata kuna varrel see silm oli kulunud, ja selle pärast vahetasingi ära. Kui kellelgi on originaal kojamehi ja varsi, siis andke teada.
155, 2x166, 159 ja 75?

155 ja kojamehed

no nendel originaalidel saab ainult kojamehe kumme vahetada, ja need plastik jubinad asjad kuhu vahele see kumm
läheb on juba suht üle ühe katki.... ja siis see nüüd kriibid klaasi nii mis hirmus . :icon_thumbdown:

heh ladu24 paistab vist isegi olema sellist manti müüa ... mitte nüüd päris sama mootoriga 155 ele mis mul
on aga vist peaks needki minema .... krt miks ma seda ennem ei näinud :oops:

155 ja kojamehed

rizto wrote:heh ladu24 paistab vist isegi olema sellist manti müüa ... mitte nüüd päris sama mootoriga 155 ele mis mul
on aga vist peaks needki minema
räägi lähemalt.. Vart saab tellida? :icon_thumbup:
155, 2x166, 159 ja 75?