Polüuretaanpukside valmistamine

:mrgreen:

is my face red-> miski kodanik kuskil välismaa foorumis nendest tuututas (aga tundub, et see on powerflex'i hiina wuffel-> ametlikult on polyflex hoopis registreeritud kaubamärk voolikutel-kaablitel jne)

seega proovi parem powerflex'i ( http://www.powerflex.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; ) tooted on samad ja hinnad on kah olemas (ja esindajad eestis samuti)
Tegelikult ma olen normaalne....

Ja veel on olemas SuperPro. Kuid tegu siis kõigi puhul üldiselt pukside, mitte mootoripatjadega. Kui oma Siim 4 teeb kvaliteetse toote soodsalt, siis milleks neid super-powereid nuumata ....Siim 4 lubas ju samuti erineva jäikusega asju nagu Superflex

Kas 155-le ka esikiige esimesi pukse võimalik saada :?: Meil Võrus teed nii kehvad, et üle kolme kuu vahetan esimesi pukse. Esikiige tagumised peavad vastu aga esimesed mitte. Ja kui saab siis mis hinnaga :?:

Siim4 wrote:Ma olin lihtsalt pikalt eemal,aga jah interneti kasutus ka ajapuuduse tõttu väheke piiratud nii et eelistaks telefoni netile.

Sai küll puksid alla :)
kui viitsid ja tahtmist on siis võid koos piltidega (nagu siin eespool on 166 pukside pilt) panna ka pukside hinnad, juba valmis treitud toodetele :icon_thumbup:
ja kui tellida, siis palju keskmiselt läheb aega ...
Seitsekümmend Viis

Kas endiselt pakutakse seda teenust?
Image
oleks vaja siis sellisele mootori kinnituse uut puksi sisse.

Varda teises otsas on kah 1 puks mille asemik näeb välja selline müügikuulutuses:
Image
Teen päeval konkreetsest tükist kah pilti.