164 alarmi originaalpulti

et siis siuke asi huvitaks

talv tuleb, autol on alarmiplokk peal ja pulti ei kuskil...

kuna sügavalt kahtlen selles, et see italiano, kes puldile mujal rakendust leidis :x Lock-out koodi peale pani, siis pole veel siiani riskinud aku lahtiühendamisega...

kuid esimese külmaga jauras auto nii, et seda nägu kohe...

kuna Laki autost sain omale esimese hooga ka veel valed klotsid siis auto seisab järgmise esmaspäevani (ning aku seda kindlasti ei kannata) ning kohapeal "sõitmas käia" kah ei ole mingit huvi

Kui kellelgi kuskil miski üleliigne pult koos või ilma alarmita vedeleb, siis oleks väga tänulik, kui selle miskitmoodi endale suudaksin saada :lol:

p.s. kui keegi kunagi kuskil väidab, et 164 TS kasutab sama pidurisüsteemi, mis TD, TB ja V6 siis ärge seda uskuge (mina kogemata uskusin "proffide" kataloogi :evil: )

p.p.s. asjaga on kiire-> laupäeval tahaks kas alarmi ümber seadistada või siis eemaldada ja (kui ilm lubab) siniselt mitte-originaalalarmi peale ühendada
Tegelikult ma olen normaalne....

:shock: :? omab ehk keegi teadmist selle kohta mitu alarmi 164-l standardis on :shock:

kuigi alarmiplokk sai sillatud ning esialgu paistis asi korras olevat ning ka pasun on ilusti offi keeratud, suutis auto mind eile väga negatiivselt üllatada->

nimelt kui aku 3 minutit maas oli hakkas miski asi kuskil piuksuma, seejärel karjuma ning kui aku uuesti peale sai siis jäi vait, kuid auto oli valves ning valmis karjuma (mida ta muuseas käivitamiskatsel ka vapralt tegi :lol: -> tunnise mudimise järel sain ta lõpuks vait ja ka kütuse uuesti voolama, kuid väike värin on siiski sees...) või on tõesti pasunal mingi lisafunktsioon... või on suisa immo olemas?

Kogemust, mõtteid enibady?

päris alarmiga pole veel katsetanud :oops:

nädalalvahetusel võtsin selle küll plaani, kuid kuna ootamatu tagasilöök sundis tegelema hoopis teise alarmiga siis :oops: lükkus selle nädala peale

muuseas tester ja loov mõtlemine viis eile sihile-> tegemist ei ole lisaalarmiga, mida puldist lülitatakse vaid hoopiski 8) salalukuga :lol:

huitavaid lukke ikka mõeldakse välja :roll: