filmiõhtud pilotis

Viga plaanis, ma peaks mainima :icon_problem:
Kahjuks ise sellist kullafondi kuuluvat filmi ei oma. Mis poes see müügil oli, ehk on sama keti teises poes olemas?

filmiõhtud pilotis

Kui filmi pole siis omalt poolt võin soovitada "The Graduate" Dustin Hoffmaniga viimane kimab seal Spideriga.Teine variant oleks "The Day of the Jackal" '73 aasta film ning auto on seal '60 aastate giulietta spider vist(kahjuks sõidab ta selle seal filmis kakti :( ).

filmiõhtud pilotis

SirKala wrote:Eeee... Piloti ees parkimis kohti ikka jagub??? :lol: .Saan enda 155 kah vist homseks valmis jeeeeeee!!!! :D :D
Tore :) Ruumi peaks olema küllaga, paljud tulevad nähtavasti kondimootori/ühistransaftiga, sest keegi peab ju kõik selle veini naha vahele valama :lol:

filmiõhtud pilotis

ErikT wrote:Viga plaanis, ma peaks mainima :icon_problem:
Kahjuks ise sellist kullafondi kuuluvat filmi ei oma. Mis poes see müügil oli, ehk on sama keti teises poes olemas?

on jah. oleks pidanud enne puhkust ära ostma.. aga teada värk see oleks-poleks.
uurin kas ja kus veel variante on ja kui ei ole siis peate "the graduate"'ga leppima :mrgreen:

filmiõhtud pilotis

Soo tn Rimis on Videolaenutus kus on palju neid Vene kullafondi filme müügil. Sõber kogub neid ja alati kui Tallinna satub, astub sealt läbi ja täiendab kogu.Tegelikult on neid kohti veel. Eriti Lasnamäel. Samuti olen näinud Viru Keskuse Rahva Raamatus. Lisaks linnaosad ja poed, mis on rohkem orienteeritud venekeelt kõnelevale seltskonnale.

filmiõhtud pilotis

Oi kui saaks need uskumatud seiklused edasi lükata ja vaadata järgmine kord ja 1h varem. Küll siis mõni (noorem) alfist oleks õnnelik! Tean kahte omast käest.

J

filmiõhtud pilotis

teeme nii Jaan :)

seekord vaatame The Graduate'i ja järgmine kord *5.november, kell 20.00* vaatame uskumatuid seiklusi :wink:

filmiõhtud pilotis

oh õudust ikka ei saa 155'ga tulla :( .Nüüd siis läks piduri voolik ja amort :evil: :evil: .auto enda käes olnud 3 nädalat ja sõita olen saanud ainult ~20 km,Alfa meeste ja naiste rõõmud

filmiõhtud pilotis

SirKala wrote:oh õudust ikka ei saa 155'ga tulla :( .Nüüd siis läks piduri voolik ja amort :evil: :evil: .auto enda käes olnud 3 nädalat ja sõita olen saanud ainult ~20 km,Alfa meeste ja naiste rõõmud
tule ikka ja jäta auto meile remonti :D või siis aja 147 kuuri alt välja

filmiõhtud pilotis

Järgmine filmiõhtu on 5.novembril. See tuleb üks erakordne filmiõhtu, sest linastusele tuleb 2 filmi.
Esimene, mis mõeldud nii suurtele kui väikestele, nii lähedalt kui kaugelt inimestele.. kell 19.00 "Itaallaste uskumatud seiklused Venemaal" (film on vene keeles ja subtiitreid ei ole ja tõenäoliselt ei tule).

Teine film on veel lahtine.. ootan ettepanekuid.. mida rahvas soovib.
Eelmine film "the Graduate" oli super.. midagi sama head või veel paremat (ja loomulikult Alfa peab ka filmis olema!)

jeei! :icon_wave: