mida see märk tähendab???

Tere ehk keegi oskab öelda mida see märk tähendab armatuuril.

Auto on 156 (2000a.) Selespeed

Märk on siis selline:

Ümmargune ring ja kiired on küljes nagu päike aind peal on veel vöike täpp ja ringi sees on hüüumärk.

Ja ütlen veel et paar kilomeetrit on üle hooldus aja läinud...

Lähen alles 2 nädala pärast servisesse...

Appi, mul jube hirm...Ma ju ise ei tea autodest mitte midagi...

mina ühineks härra BND arvamusega

mälu järgi on see "päike" süttinud nii esimeste parktulede kui tagumiste parkide ja pidurite puhul... (ei mäleta kas ka numbri valgustus seda "päikest" on ellu äratanud) suunad seda efekti ei tohiks tekitada... hakkavad lihtsalt tavapärasest ebameeldivalt kiiremini plõksuma ja vilkuma...

juhul kui oled viimasel ajal vahetanud mõne läbipõlenud pirni ja peale seda on "päike" süttinud, siis kontrolli, vahetatud pirnikese volte ja watte... kui need ei ühti tehase poolt ettekirjutatuga, siis normist erinev koormus äratab ka hoiatava tulukese...

PS! meenub kui park/piduri tuled ei olnud päris sobivad ja igale pidurdusele oli kaaslaseks armatuuris süttiv lõbus "päikseke"

to ar2r/33: kustunud piduriklutside eest hoiatab siiski punane hüüumärgiga ring mille ümber on pigem embavad sulud kui päiksekiired ;)

E.T. wrote:mina ühineks härra BND arvamusega

mälu järgi on see "päike" süttinud nii esimeste parktulede kui tagumiste parkide ja pidurite puhul... (ei mäleta kas ka numbri valgustus seda "päikest" on ellu äratanud) suunad seda efekti ei tohiks tekitada... hakkavad lihtsalt tavapärasest ebameeldivalt kiiremini plõksuma ja vilkuma...
juhul kui oled viimasel ajal vahetanud mõne läbipõlenud pirni ja peale seda on "päike" süttinud, siis kontrolli, vahetatud pirnikese volte ja watte... kui need ei ühti tehase poolt ettekirjutatuga, siis normist erinev koormus äratab ka hoiatava tulukese...

PS! meenub kui park/piduri tuled ei olnud päris sobivad ja igale pidurdusele oli kaaslaseks armatuuris süttiv lõbus "päikseke"

to ar2r/33: kustunud piduriklotside eest hoiatab siiski punane hüüumärgiga ring mille ümber on pigem embavad sulud kui päiksekiired ;)

...kas manual läks kaminasse vä? :)

tuled tuled jah, seejuures üks jabur süsteem, näitab jah kui park või numbrituli vms jubin minestab, aga kui lähi või kaugtuli siis "päike" tablool särama ei löö, mõistlik lahendus... noh, alfa teate isegi :D :D :D

...mul põles see mõnda aega ükskord ja hijem hoolduses vennad vangutasid pead, et kuda ma sõidan omal 6 tulukest läbi :) ...no ma ei käi igapäev tshekkimas kas tagumised numbrituled on elus või mitte ja sõiduajal välja ka ei hüppa vaatama kas suund töötab...laiskvors selline...

...pirnihooaeg on just läbi saamas, aga ehk leiad veel mõne väikse :D

Tere ei hakka selle teemalist uut teemat tegema vaid küsin siin. Mul põleb sihuke tuli : kujutatud on auto ja tema järgi jooksevad sinka vonka tema kummi jäljed(see põleb pidevalt) . ja teine tuli mis põleb peale käivitumist umbes 10 seki ja on kujutatud tavaline punane kast .. mida nood märgid tähendavad 155`el .. :?

Kusjuures, see numbritule vihje oli väga hea. Ma olen paar ringi juba päevasel ajal ümber auto teinud ning salongis ükshaaval kõik tulukesed läbi klõpsinud. Kahtlustasin juba, et itaalased panevad segast oma armatuuris põleva märgiga...

Seda aga, et armatuuris põlev pirn võiks tähendada numbrituld, seda ma ise välja küll ei mõelnud ja valgel ajal nende mittepõlemist paraku ei märganud ka. Nüüd aga numbritule pirnid vahetatud ja hoiatusmärk kadunud.

Seega tänud kõigile siin teemas kirjutanutele!

kasakas wrote:Tere ei hakka selle teemalist uut teemat tegema vaid küsin siin. Mul põleb sihuke tuli : kujutatud on auto ja tema järgi jooksevad sinka vonka tema kummi jäljed(see põleb pidevalt) . ja teine tuli mis põleb peale käivitumist umbes 10 seki ja on kujutatud tavaline punane kast .. mida nood märgid tähendavad 155`el .. :?

33 manuaalis on igatahes see sinka-vonka pilt kirjeldatud kui abs-i probleemide hoiatustuli, äkki pädeb 155 puhul ka?

Kui ma kunagi õpin ära, kuidas siia pilte lisada, siis mul on pilt ja kirjeldus olemas.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)