Pole midagi kaua kirjutanud,Hämmastav peaaegu terve kuu sõitsin nii kus masina tehniline külg oli ideaalne,täna täiesti lampi lõi airbagi tule põlema,noo ei kujuta kyll ette millest?(Kas huvitab sai lumega mõne anduri pihta vms?)
Masinal siis vahe peal vahetsin ära klapikambri kaane tihendi,TRK-s Lasin teha kuu tagasi siis rihmavahetuse ja muu sinna kuuluvaga.Suve veljed said Üle värvitud,päris kenad

Kruttin kohe alla kui Auto saan värvimisest kätte,Värvimisse siis läheb 12Aprill.Siis peaks masin olema igastotsast ideaalne(Väljaarvatud esimesed nahkistmed mis minu Meele järgi kuidagi pole,mõni ütleb et v.h korras aga minu arust kulunud ja nyyd mõtlen et kas nahatab kõik istmed ära või siis ostan enda eelmise alfa küljest esimesed istmed(Masin läks teise avarii tõttu mahakandmisele) Kellel huvi siis suhtlen praeguse omanikuga ja seal masina küljest igasthuvitavaid vidinaid saada,alustades valgedega,originaal külje spoilerid,madaldus,ragazzoni 2.5 v6 Täislõppuni väljalase jne.
Aga muidu on Alfa Tore

Lähitulevikus mõtted soetada kõrvale kas 166 või siis Üks korralik alfa waagun(Mille välimus mulle viimasel ajal erity meeldima hakkanud)