No a mis sa teed kui tuliuus termostaat ei aita?
Minu loogika ütleb, et mitte miski muu ei põhjusta enneaegset jahtumist kui termostaat, kõik muud jahutussüsteemi rikked põhjustavad ju kuumenemist. Aga kui osta poest ainus sellele autole mõeldud termostaat ja see midagi ei paranda, mis siis edasi?
Papi ettepanemine on ainult 1 variant ja see pole tõesti kõige viisakam lahendus. Ka ma ise olen niipalju pedant, et asja nii ei jätaks, aga lets feiss it, see töötab.
Teine variant on poeosa ise tuunima hakata - jäigem vedru sinna sisse leiutada näiteks.
heavy wrote:Ja kui mul vahetusse läks termostaat, siis oli see koos termostaatklapiga või ilma - kas termostaatklapp on termostaadi osa (hind oli ca.600 Eek)?
Äkki sain lihtsalt valesti aru

Termostaatklapp on sama mis termostaat - vist on niiviisi korrektne öelda. Mina ostsin vist ca. 900.- eest enda oma, TRK-st vist kui õigesti mäletan. Sain selle eest alumiinjumkorpuse mille sees oli termostaatklapp - seda kooslust võiks vist eraldi termostaadiks nimetada. Kusjuures alumiinjumkorpusega koos müümine on vist mingi läbimüügi suurendamise trikk, sest see tegelikult ei rikne. Piisab kui vahetada ainult sinna sisse kinnituv klapp.