164 mõned küsimused

Tere.

Probleem selles et aknad kisuvad vääga uduseks. Talvel nähtavus tähtis, suht tüütu on tuuleklaasi koguaeg käega puhastada. Keegi teab äkki et milles viga? Salongi õhupuhasti must?

Teine jama on see, et mootor ei taha kuidagi soojaks minna, sõites näitab näidik kusikil 40 kraadi, ehk veerandi peal ja ültse soeneb jube kaua. Äkki on asi selles, et auto on toodud Itaaliast ja tuleks vahetada mingid andurid vms?
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

164 mõned küsimused

KAs su masinal ka kliima peal on, kui on siis lülita sisse ja klaasid kohe puhtad. Muidugi käe ega lapiga ei soovita üldse klaasi näppida - see meelitab seda udu veel rohkem, üks võimalus ka osta poest see miski aine, mis ei lase klaasile udukorda peale tekkida... Kas ka aitab- pole ise proovind

See, et soojaks ei lähe- äkki termostaat kutu, st laksab kogu aeg radikasse ja jahutab kohe maha, kas linnas sõites ka ei soojene?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

164 mõned küsimused

nu käi aknad sellise ainega nq ANTIMIST üle...toimib päris hästi... ja nu termostaat oleks ka soovitav ära vahetada... või pöörduda asjaliku mehhaaniku poole kes kontrolliks termostaadi toimimist... mul endal ka sellega jama old et soojaks ei läind... põhjuseks oli termostaat.... :roll:

164 mõned küsimused

võta ühendust :) number peaks sul olemas olema

üldiselt süüdistaks salongifiltrit udus küll

mõtteid kui palju ning tegelt ka vajalikke jubinaid (nagu termostaat ja või andurid) vajadusel leiab :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

164 mõned küsimused

btw- kui on sõidu ajal 40C kas siis vähemalt seistes kuumeneb?

igatahes, kui temp on ka päriselt 40, siis kiirelt kiirelt termostaadi järgi- liiga madal töötemp kipub jõudsalt mootorit tapma ning ka küttekulu on suht laes...

teine variant on nöökiv temp andur lihtsalt...

164 mõned küsimused

seistes tõuseb temp ilusti 90-100 C. Küttekulu tundub ka ülemõistuse suur olevat.

Kus see termostaat asub tal ka? kui raske vahetada? kust saada on?

PS: ts said ps kätte? :wink:

164 mõned küsimused

veiks wrote:seistes tõuseb temp ilusti 90-100 C. Küttekulu tundub ka ülemõistuse suur olevat.
Kus see termostaat asub tal ka? kui raske vahetada? kust saada on?

PS: ts said ps kätte? :wink:

Asukoht peaks olema parempoolse jagaja (eest vaadates) all kus kolm voolikut kokku saavad...

vahetamise raskus on kättevõtmise küsimus :lol: muidugi tekib pisiprobleem sellega, et jahutusvedelikku kipub kaduma minema (kuid kui see sul vahetamata on, siis seda parem :wink: )

küttekulu kasv on kah loogiline- normaalse temp. saavutamisel annab temp andur ju mootorile infot, et rikka seguga pole enam miskit teha- kui ta aga sellist inffi ei ole võimeline edastama-> jahutusvedeliku temp ei ole ju normaalne, siis lastakse ikka veel täiest kraanist :wink: (temp andur ju toimib põhimõttel-> mida suurem temp seda väiksem takistus)

ps-i sain kätte ja saatsin ka vastu- koos soovitusega trmostaadi osas :wink:

164 mõned küsimused

Termostaadi vahetus kahjuks ei aidanud, lisaks vahetasin ära ka siukese vasest poldi moodi jubina, mis oli seal termostaadi kõrval, tolku mitte midagi :cry:

lisaks hakkas veel temp. punane tuluke kah põlema, ei tea kas siis mu vana alfal oli kah termostaat läbi, või ma vahetasin hoopis valet asja, igatahes ts, muid andureid ma seal ei märganud, nagu sa mulle näitasid :wink: niiet äkki laenad korraks enda oma et saaksin katsetada :D

164 mõned küsimused

veiks wrote: niiet äkki laenad korraks enda oma et saaksin katsetada :D

kui sul nädalivahetusel väga igav on siis võtad ehk väikse Rapla otsa ette või midagi :roll: vaataks koos ja päevavalguses üle mis seal siis kus on ja võiks olla :lol: