156 esituled

Probleem selles et tuled ei näita mitte midagi. Täistulega kannatab veel kuidagi sõita aga pooltuli on selline nagu ei olekski midagi, udutuled näitavad isgi rohkem.
On kellegi sama probleem? Kas aitab tulede poleerimisest, sest reflektorid on nagu korras?
Aga kui panna ksenon sisse(ma olen teadlik, et pole automaatset tulede regulli ja kordusülevaatus ootab)?
Või kannatab veel midagi muud teha?

156 esituled

Kui tulede klaasid plastikust, siis saab täitsa poleerida neid (isegi poleerinud neid, kuigi mitte alfal) Ja saab suht selgeks klaasid uuesti. :icon_roll:
155, 2x166, 159 ja 75?

156 esituled

Kindlasti mingil määral aitab heade kalliste pirnide asendamine olemasolevatega ( näiteks phillipsil on mingid hästi valge valgusega pirnid)
Osad lubavad kuni 50% tugevamat valgust.
Olen ise proovinud ühtesid oma kunagisele vanale audile ja muutus ikka kõvasti.
ps: veendu, et muidugi reflektorid oleksid ka ikka korralikud - äkki need sul peetis.
Pirnide koha pealt pead aga uurima, mida kiidetakse rohkem.

156 esituled

Tulede regull peaks paigas olema ja reflektoritel ei ole häda midagi. Tulede plastik on nagu kahtlane aga paistab läbi ilusasti.
Keegi on katsetanud kallite pirnidega või ksenoniga?

156 esituled

Ma sõidan teist aastat miskite Philips +80% pirnidega (vist need http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=81). Lahjemaid pirne sisse panna ei kannata, sest siis ei näe mitte midagi. Hind oli neil kusagil 550.- kandis ja vähemalt mul kestis eelmine komplekt 10-11 kuud (mõned teadjamad mehed ennustasid 3-4 kuud max).

Poleeri tuled ära, pane plusspirn sisse ja peaks vähemalt alustuseks päris hea saama. Neisse äftermarket ksenonkittidesse ma ei usu - pirn on valgem küll, aga palju sellest reaalselt tee peale jõuab?

156 esituled

Tule kombel ei hakanud minu 156-el lähituled kungi näitama, ei aidanud seal ei ussirohi ega püssimürk, ega ka +miljon % pirnid. Ainus variant, millega mina kokku puutunud olen, kuidas 156 lähituledega midagi näeb, on siis, kui tegu on tehase xenonidega. Siis näeb täitsa asjalikult.

156 esituled

Täna sai siis korralik poleerimisvarustus muretsetud, eks homme hakkan tulesid elustama.
Aga samas need sinised pirnid mida müüakse peaks vihmase ilmaga ju tegelt kehvemini näitama kui tavalised kollased :?: :roll:

156 esituled

Selle tulede teema ka ise läbi elanud. Klaas täitsa matt-kollakas oli ees. Poleerisin- tulemuseks see, et väljast vaadates oli näha isegi pirni ja reflektorit. Siis ostsin sisse ka miskid 550eeku maksvad 2pirni, +xx% midagi. Siis sai parem, mitte aga hea. Kaugtuledesse ostsin ka head pirnid- muutus väike. Minumeelest on 156 tulede ja eriti kaugtule konstrueerimisel kuskil tugevalt puusse pandud. Sama jama ka hetkel gta-ga. LAsin poleerida klaasid- sai hea ja ilus, enne ei näinudki täpselt, et klaasi taga on must sisu. Läks paremaks. Nüüd on tellitud uued pirnid (xenon)- peaks saama parem, kuna üks esimestest hakkas juba kustuma. Samas kaugtulele ei mõtle midagi välja, see kuradi valgusvihk on nii ebamäärane, näitab ilusti kaugusesse, aga kaugel, mitte ei näita laialt, vaid näitab kuusepuud juurest ladvani, nagu oleks tuli 90kraadi valesti ees. Sama oli ka vana 156-ga. Midagi on kuskil natuke valesti tehtud.

PS! Luman, su vana masina esitule klaasid ja reflektorid on kui uued, ehk säravad kui kurat ja valgustavad umbes 12,34 :mrgreen: korda paremini kui minu vanal.

PPS! Enne kui paned need "neegri" xenonid, lase mõnel tuttaval , kellel on eest isepandud xenonid, sind sõidutada pimedas, tugeva vihmaga. Esiteks vaata, kui palju näed üldse teed, mida teevad liiklusmärgid- peegeldavad nii, et sa ei näe sõita. JA lisaks nt lumesajus ja ka tugevas vihmas- isepandud xenoni hajavalgus on nii tugev, et sulle tekib ette valge sein, ja sa lihtsalt ei näe sõita. Kuna mul bussil ka tuled kole sitad, käis ka endal xenoni mõte läbi. Kui olin aga saanud ühe civicuga sõita- tänan ei!
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

156 esituled

Poleerimine tehtud, nüüd näeb reflektorit ilusasti.
Aga tulemus on ikkagi null, mitte midagi ei näe nende lähituledega.
Peab siis mingid uued pirnid sisse kruvima, vaatab mis saab.

156 esituled

Endal ka 03 aasta 156. Esituled on absoluutselt ebakompetentsed. TLN-TRTU maanteel tuleb põhimõtteliselt vasak jalg uksest väljas sõita selleks, et aru saada kas oled teel või mitte. Minu arusaam asjast on selline, et laternal on seda "reflektorpinda" nii vähe, et sealt mingit erilist valgust ilma korraliku xenon-ita ei tulegi (aftermarketi omadest on ka mõningaid kobedamaid). Endal on sees olnud BlueVisionist Rimi kohaliku pirnini. Vahe on 0.
Järgmine asi mida proovin on vähe "äkilisemad" uduka pirnid, sest udukad vähemalt näitavad orgininaalis nii nagu seda teiste autode omad teevad.

Aga no mis me siin ikka vingume. Kuradi hea auto on sellegi poolest.