Alfa Romeo 145 QV 2.0TS
#91Niipalju kui mina katsetanud olen siis see "kroomvärv" eriti ei aita. Tuhmub kiiresti.

155, 2x166, 159 ja 75?

Aga vähemalt näitas, kui ta tuhmub siis see on vast ok.
 Aga vähemalt näitas, kui ta tuhmub siis see on vast ok. Njah, kuid ühe tule tegin ise korda, vana pragune klaas eest võetud ja uus pleksiklaas ette pandud. Seest ilusti puhastatud. Ning sellel oli reflektor 85% ulatuses korras korras, mõned tuhmimad plekid olid ainult. Teisega on ainult probleemid. Ja kui oleksin kohe läinud kergema vastupanu teed, siis oleksin 1000kr võrra vaesem. Nüüd võibolla ainult 500kr võrra + kroomivärv 120 kr
  Njah, kuid ühe tule tegin ise korda, vana pragune klaas eest võetud ja uus pleksiklaas ette pandud. Seest ilusti puhastatud. Ning sellel oli reflektor 85% ulatuses korras korras, mõned tuhmimad plekid olid ainult. Teisega on ainult probleemid. Ja kui oleksin kohe läinud kergema vastupanu teed, siis oleksin 1000kr võrra vaesem. Nüüd võibolla ainult 500kr võrra + kroomivärv 120 kr  Aga ma pole seda 500kr veel loovutnaud.
  Aga ma pole seda 500kr veel loovutnaud.

Aga nagu ikka, läksin sinna eesmärgiga osa omale uued 13cm tagakõlarid, praegu on 1 puudu ja teine varsti läbiminemas. Aga kohapeal tehti väike koolitus ja öeldi, et kui nii või naa on plaanis ehitada jupphaaval normaalne helisüsteem siis tuleks hakata pihta ikkagi esikõlaritest, kuna auto on 2 uksega ja väga harva on kaasreisijaid siis juhi kuulmismeelele tuleks kõigepealt rõhku panna
  Aga nagu ikka, läksin sinna eesmärgiga osa omale uued 13cm tagakõlarid, praegu on 1 puudu ja teine varsti läbiminemas. Aga kohapeal tehti väike koolitus ja öeldi, et kui nii või naa on plaanis ehitada jupphaaval normaalne helisüsteem siis tuleks hakata pihta ikkagi esikõlaritest, kuna auto on 2 uksega ja väga harva on kaasreisijaid siis juhi kuulmismeelele tuleks kõigepealt rõhku panna 
 Olen rahul :icon_clap:
  Olen rahul :icon_clap: