Driftimis kohad

pakun ka keeleleisi variante esiveolise 1-mähkijaga parklas kässariga "driftimisele":

kässarikõvatamine
tühikargamine

ja tsiteerin taas klassikuid:
"1veo ja kässariga hullamine on sama FUN kui puujalaga sprinti jooksmine"

Driftimis kohad

Samas, tasub siiski pisut harjutada. Võib teinekord hädast päästa. Ma olen küll oma raske ninaga esiveolisega üsna usinalt testinud, kui võimalik. Lihtsalt selleks, et teaks, kus ja mida veel päästa annab..:) Mul savi, et mõni arvab, et ma "driftin", ei, ma tahaks siiski teada, kuidas mu auto sõidab.

SR-is vist olla keegi kommenteerind, et esiveolisega "driftimine" on nagu inbreeding...
Eesti Saabiklubi ja foorum

Driftimis kohad

:lol:

nimetame siis asju nii nagu need on: osaliselt poolkontrollitav külglibisemine ühe vedava ja kahe pidurdava ratta kaasabil :mrgreen:

parandage mind kui ma eksin aga driftimist ei tehta ei esi, neli taga ega ka kolmesillaveo puhul jää peal....

... IMHO on see siiski kas kuiva või märja või kasvõi õlitatud jäävaba pinna pärusmaa [jäärajal sõitmine on ju siiski kontrollitud külglibisemine, mitte "powerslide"]
Tegelikult ma olen normaalne....

Driftimis kohad

:icon_roll: jälle need igaaastased "kässarigakurvivõtmineonikkaoikuimõttetu" jutud... kohe tuleb kevad, siis algab jälle huvitav rehvivahetusejutt ja nii aastast aastasse :icon_angel: ...a muidu ma arvan, et kõik said ju aru, et teemaalgataja tundis huvi kus oleks kõige parem külg ees lohiseda lihtsalt, on see siis doonuts või drift või slaid, mis siin ikka targutada, kui näo naerule tõmbab siis võib seda ka driftiks nimetada... igalpool söögikohtades kutsutakse näiteks makarone punase löga sees pasta polonjeeseks ja keegi ei köhi, et kuidas nii :icon_think:

Driftimis kohad

:icon_hi:

isiklikult leian, et jäärada on sport... drift on kah "spordisugemetega" aga igasugune kässari ja parkimisplatsi lugu on pigem fann või präktiss

samamoodi on ju drag ja "foori GP" kah erinevad asjad...

ja bolognese koha pealt ei hakka üldse sõna võtma :icon_shifty:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kuigi jah-> Ferrari kohta võib ju ka Fiat öelda ja vastupidi :roll: terakese tõtt ju selles on :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Driftimis kohad

Minu arust on kõikide supermarketite parklad peale poe sulgemist mitteametlikuks autotestimiseks avatud.
Ettevaatust ohutussaarte ja valgustusmastidega. Samas selline omaks lõbuks käeharjutamine ei ole eriti pikas perspektiivis kuigi hariv ja edasiviiv ning huvitav tegevus.

Auto sõiduomaduste hindamiseks oleks paslik miski rada maha visata ja siis koos teiste huvilistega seal lihvida ringi ja võrrelda ringiaegu ja sõiduvõtteid, et selgitada välja kuidas saab kiirelt ja ohutult distantsi läbida.

Kas on kellelgi häid ideid platsi osas? (kas kellegi tööandja käsutada on suurem laoplats mis hetkel jõude seisab ?)

Võiks huvi pärast vaadata Baltiiski Šoshee äärde õppesõiduplatsile (seal oli vanasti tasuta maakasutus ja vanu rehve vedeles seal rajaveerel kuhjas raja märkimiseks).
Tasu eest saaks Tabasalu kardika esist platsi kasutada.(võib kalliks osutuda)
ILMA NAASTUDETA saab rapla rajal "tünnisõitu" teha. (suht odav per nase)
Männiku karjääridel on mitteametlikke radasid ilmselt rohkem kui 1 (ettevaatust keskonnakaitse ja politseiga) - 1 rada tammemäel on varm olnud ka ametlik- viisakas oleks raja haldajaga eelnev kokkulepe sülmida (või aktsepteerida, kui keegi tuleb ja ära ajab)... nimi oli varem Erik (numbrit ei mäleta, kui väga hoolega otsida siis vast leiaks)
haapsalu lennukas olla jääkänkratega kaetud mitteametlike hullajate mõtlematusest... (see ilmselt ei sobi mõnda aega)

jne

jne

PS! MINA EI TAHA ORGUNNIDA MASSIÜRITUST - kui aeg sobivaks ostub siis vaatama / osalema tuleks meeleldi! Äkki Alfagirl kui entusiast ja maaletooja haarab ohjad? (ma oleks nõu jms osas käpp abiks)

Lugupdamisega,
Alfatu ET

Driftimis kohad

lugesin siin vahepeal, et esiveolisega ei saa driftida või see pole drift ja mida iganes. Loll jutt, talvel on see täiesti võimalik, pole vaja mingit käsipidurit kulutada, kes ikka pikemat aega sõitnud, teavad seda ise ka, piisab vaid roolimisest ja sellist asja nagu tagaveolistel, et läheb üle ja lendab nagu tuisk kraavi, juhtub ainult algajatel esiveojuhtidel või neil, kes füüsika vastu üritavad hakata!! :D edu ja hoidke oma autosid :icon_thumbup:

Driftimis kohad

Teema on mõeltud ka neile kel ei ole esivedu.Aga selle esisilla mitte driftimise kohta ütleks nii palju, et proovige sõita niimoodi, ees on enamvähem korralikud rehvid ja taga täielikud slickid siis sõitad asulavälistel teedel nagu Keiichi Tsuchiya.Vaadates Alfanatico komentaare siis mulle tundeb igapäevaga aina enam ,et meie seltskonnas on herr Clarkson kes Eesti keele ää õppinud :lol:

Driftimis kohad

Anthrax wrote:Muidugi. Mis see väike pehme hang autole ikka teha saab. Kiirus oli ka olematu.
FWD mehed: Auto saab otseks gaasi, mitte piduriga! :finish:
Sa vajutasid pidurit, et tagurpidi hanges olid? :lol:
155, 2x166, 159 ja 75?