Alfa filmis

Juhtusin kogemata 2'l järjestikusel päeval vaatama 2 uut filmi. Kinodes täitsa jooksevad. Esimene oli The International. Seal oli Alfa päris mitmes kaadris ja pikalt. Peaosa sai 164 Super. Ning politseil oli muidugi 159 istumise all ja kui ma päris ei eksi siis ühes juhuslikus tänavakaadris oli 145 ka olemas :P Alfasi nägi pea et igas autoga algavas stseenis.
Teine film mida nüüd täna just vaatasin kinos, oli Inglid ja Deemonid. Sealne tegevus toimub ju Vatikanis ning Alfa Romeo on seal vist pühaku staatuses. Ja BTW eesti Police võiks ka omale Alfad istumise alla muretseda, filmis oli väga ägeda värvivalikuga politsei masinaid.

Alfa filmis

Juhtusin vaatama prantslaste tehtud filmi District 13 (2004) mitte sama filmi järge (2009). Ja seal oli üks stseen kus paha tegelane hüppas aknast välja ja maandus otse tutika 164 katusel... :icon_censored: Nagu pildilt näha, siis konnaõgijad otsustasid hävitada korraliku Alfa, mitte suvalise rondi mis kaadrist paistsid kui vend sinna peale maandus.
Ju siis on prantslastel väike vimm Itaalia autode vastu. Film ise oli väga hea. Kui vaadata siis 2004 aasta versiooni.

Image

Alfa filmis

HEartbeat'is oli täna kövasti GTV'd. Roheline. Pömst nagu alfanaticol, aga ma ei ole nii spets, et täpselt öelda. Nahkne katus oli, selline, mida saab vist veits pealt ära lükata. Ja pagassi peal oli vist 2000 ka kirjutatud. Olen õigel teel? Tagaklaasi oli ka siuke kumer, et küljepealt vaadates oli näha.. if you know what i mean.

Kohalike milkude panni eest sõitis napilt ära...