O: Lancia Delta Integrale

Tere!

Sõber tahab siis osta endale Lanciat, 2.0 turbo, 4X4, ei pea olema vägaheas korras. Eestis paraku neid eriti liikvel ei ole, saksas kah liiga kallid, et äkki keegi liigub või toob Itaaliast autosid?
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

itaaliast vaevalt et odavamat saad...aga korralikuma kindlasti ja ehk ka ilma mingi mõttetu saksa garaaši firma tuuninguta... :roll: ja eestis on ka paar (küll suht saani välimusega) -müügis old, kuid egas selle summa eest rohkem saagi... :lol: -eks uuri natuke elu ehk veel vedelevad kuskil...

soltub summast mis oled valmis maksma auto eest, praegusel ajal hind maarab auto seisukorda, kui tood itaaliast, soovitan otsida tutavate poolt, ega firad mis sellega tegelevad ei too eestisse parimaid eksemplaare, ja kindlasti nad ei ole kursis selle mudeli laste haigustega... kui on suur huvi siis voin uhe tuutava kusida...

Autot ei taha osta mina vaid mu sõber, ma enda 164 vastu ei taha hetkel midagi :P

Auto ei pea olema heas korras, võib ka olla mingi saan.....projektikas vms :roll:. Et kui keegi liigub itaalia vahet või keegi tuttav, siis oleks super lihtsalt muuseas mainida et deltat vaja läheb :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

...võite kindlad olla, et kui mulle satub ette mõni delta evo, mis on vähegi võetav, siis seda te küll endale ei saa :lol: :lol: :lol: ...iivõl :lol:

...aga tglt, sellised asjad ei jää ette, vaid neid tuleb ikka hoolega otsida, nagu varem tippisin evo topikus, siis minu "pinginaaber" käis selle kadalipu just läbi, see on riskirohke ja raharohke ettevõtmine tünnivõimalused suured aga rõõmu ka kuhjaga, sinkohal meenutan, et enda gee-tee-velossi otsisin ka aastaid, et leida see mis vaja...

...kui päris aus olla siis hoian euroopa vanaalfa turul pidevalt silma peal, mõned haiged unistused on veel ja iial ei tea kuna päike tuleb välja pilve tagant :wink: ...aga kui keegi tahab korralikku evot ja tõsi taga, siis on mõningaid kohti ja poode mida võin soovitada, no üldiselt autoscout ja mobi on ka kohad kust ikka leiab endiselt...