Alfa Romeo 155 1992 Jarmo
#76Kui ilmad soojemad oleks siis küll, kuid praegu lasen värvida.
155, 2x166, 159 ja 75?
Mingi norm koht? Soodne ja korralik töö/värv?Jarmo wrote:Kui ilmad soojemad oleks siis küll, kuid praegu lasen värvida.
Jääb üle vaid küsida - Miks??? Onu militseinikule see ei pruugi meeldida, ülevaatuseonudele ka mitte...Jarmo wrote:Kuna garaazis on "meeldivalt" jahe siis tuleb kodus midagi nokitseda... tjuunisin udukatesse parktule pesad
Sest ilus on. :icon_moron:cyber wrote:Jääb üle vaid küsida - Miks???
No alusta siis sellest, et tegelikult ei tohi sa udukaid ilma "halva nähtavuseta" üldse põletada..Slicer wrote:Ei tea kas politsei ja ülevaataja üldse aru saavad sellest asjast, kui nina sisse ei pista. Parktuled on kõvasti kahavatumad kui ettenähtud uduka pirnid. Kui silma väga ei sära, mida ma ka usun, siis vaevalt keegi aru saab et midagi teistmoodi on kui originaal.
Halb nähtavus on siis ,kui näed vähem kui 300 meetrit. Üldiselt soovitaks tagasi autokooli minna. Siiamaani arvasin ,et ainukesed kes oma udukad lambist põlema panevad on ühe saksa margi eelistajad. Aga noh ega mina nende tänapäeva asjadega päris kursis ka ei ole nii ,et palun andke mulle andeks. Ma vanakoolimees ,mul auto ainult sõitmiseks.Slicer wrote:Kas kuskil on defineeritud see halb nähtavus täpsemalt? Mina panen peaaegu alati põlema siis kui väljas pime on.