Tervitus klubilised.
Oleks vaja siis alfa 164 (24 klapilise (alates 1993.a lõpp ja üles) või siis gtv suunatulekangide süsteemi.
Nii, kui kellelgi pakkuda oleks, siis tuleksin tükile järgi ja kohe trk-sse.
Seal selgub paari tunni jooksul, kas on viga selles, või hoopis roolis. Ostaksin igal juhul ära, kui viga kangides.
Kalvo ütles, et pea 100 prossa kangi viga, kuna suunatuli ei hüppa välja ei paremalt ega ka vasakult sirgeks pöörates.
Lisaks kui on pakkuda kellelgi korralikku esimest iluvõret koos märgiga, uksetihendeid (on muidugi juba 1 variant pakutud, kuid siiski), tagumist eemale keeratavat märki, hõbedast karva toimivat tuhatoosi.
Mõned asjad tunduvad mõttetud, kuid tahaks, et auto sex välja näeks :icon_hi:
Andke siis tuld. :icon_thumbup:
O: Alfa erinevaid tükke
#2::itpnt::
kui rool maha võtta siis on kohe selge, kus viga peitub
üldiselt aga kui suund tagasikeerates maha ei tule, siis panustaks 90% tõenäosusega sellele, et see vedru, mis tagasilülitamisnublusid (pildil valged hambakesed suunatule pool) kinni hoiab on kas katki või lihtsalt lahti tulnud VÕI on keskmine rõngas (mis lülitamist kontrollib) rooli tagasipanekuga lahti tulnud.
kõige hullemal juhul on midagi sealt murdunud või keskmine rõngas mingi eriti osava remondi käigus eemaldatud
EDIT-> Asi on 100% ja kindlaminigi nendes plastlulludes 
kui rool maha võtta siis on kohe selge, kus viga peitub

üldiselt aga kui suund tagasikeerates maha ei tule, siis panustaks 90% tõenäosusega sellele, et see vedru, mis tagasilülitamisnublusid (pildil valged hambakesed suunatule pool) kinni hoiab on kas katki või lihtsalt lahti tulnud VÕI on keskmine rõngas (mis lülitamist kontrollib) rooli tagasipanekuga lahti tulnud.
kõige hullemal juhul on midagi sealt murdunud või keskmine rõngas mingi eriti osava remondi käigus eemaldatud

Tegelikult ma olen normaalne....
#3Rooli võiks ju maha võtta, kuid kui selgub, et vaja süsteem välja vahetada, siis pole mõtet lasta tgaas kokku lappida, minna osta osa ja siis taas lahti lappida ning taaskord kokku lappida.
Hea oleks vähemalt teada,et kusagil oleks osa kasvõi käe ulatuses.
Kui kellelgi eksisteerib asi tallinnas või lähistel, siis andke märku :icon_hi:
Hea oleks vähemalt teada,et kusagil oleks osa kasvõi käe ulatuses.
Kui kellelgi eksisteerib asi tallinnas või lähistel, siis andke märku :icon_hi:
#4mul on mingid suunatulekangid olemas küll 164 omad ja muid vidinaid on ka, aga ise olen põlvamaal.
#5Selge - kui mujalt ei saa, siis tuleb sinule külla tulla.
Aga need ülejäänud tükid peale suunatulede kangi peavad olema gtv omad.
Lihtsalt suunatule kang alates 24 klapilise 164 93.a kattub gtv omaga.
Aga need ülejäänud tükid peale suunatulede kangi peavad olema gtv omad.
Lihtsalt suunatule kang alates 24 klapilise 164 93.a kattub gtv omaga.
#6tagumine märk on kah universaalne ::itpnt::
ja roolilüliteid peaks olema kahte tüüpi-> intervalliga ja ilma (kui pakutav on ilma intervallita, siis see ei peaks kohe mitte sobima)
ja roolilüliteid peaks olema kahte tüüpi-> intervalliga ja ilma (kui pakutav on ilma intervallita, siis see ei peaks kohe mitte sobima)
#7Paistab, et Fiatidel sama jama. Äkki leiab suunakangi abi siit:
http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.p ... Post633665" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.p ... Post633665" onclick="window.open(this.href);return false;
Brera 3.6 Q4
#8Mul on neid suuunakangiüsteeme 2 tk üle. mõlemad on pärit 3.0 L 12v mootoritega isenditelt ja mõlemad on 93' väljalasked.
Kas 24v masinal on teistsugune see osa?
EDIT: ma eeldan, et 93 lõpust nad jah pärit, sest see oli facelifti aasta ja mõlemil facelfit täitsa olemad
.
Kas 24v masinal on teistsugune see osa?
EDIT: ma eeldan, et 93 lõpust nad jah pärit, sest see oli facelifti aasta ja mõlemil facelfit täitsa olemad

Last edited by AaduT on 07 Feb 2010, 14:23, edited 2 times in total.
#9Kalvo jutu järgi läheb 24v kangid 93.a lõpust alates.
Pean üle küsima, et äkki annaks kahest kangisüsteemist 1 kokku kompunnida.
ette tänades :icon_hi:
Pean üle küsima, et äkki annaks kahest kangisüsteemist 1 kokku kompunnida.
ette tänades :icon_hi:
#11:icon_crazy:
jube arutelu käib
aga kange ikka pole [99% tõenäosusega on kõik peale FL-i toodetud 164-de roolililüitid samad
- vähemalt see, mis mul auto peal on ja 3,0 pealt pärit mittetöötav, mis keldris asub paistavad küll pagana ühesugused olevat]
pealegi-> tõenäosus, et Sul on vaja midagi muud, kui keskmist ketast või valgeid kõrvu hoidvaid vedrusid vaja on
on jätkuvalt suhteliselt väike
P.S. eile-üleeile müttasin mööda 155 armatuuri ringi-> geniaalne roolilülitilahendus IMHO :icon_clap: keerad plasti ära, võtad lülitid maha ning ei mingit rooliga mämmerdamist :icon_clap:
jube arutelu käib

aga kange ikka pole [99% tõenäosusega on kõik peale FL-i toodetud 164-de roolililüitid samad

pealegi-> tõenäosus, et Sul on vaja midagi muud, kui keskmist ketast või valgeid kõrvu hoidvaid vedrusid vaja on

P.S. eile-üleeile müttasin mööda 155 armatuuri ringi-> geniaalne roolilülitilahendus IMHO :icon_clap: keerad plasti ära, võtad lülitid maha ning ei mingit rooliga mämmerdamist :icon_clap: