Suvaline PLÄMA vol 2010

Ma tean, mida sa tunned. Väga proffessionaalne on reedel sõpradega veits "istuda", laupäeval mitte puhata ja pühapäeval 46 km suusatada....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Sinise nissaniga liikudes näeb neid alfasid pidevalt kuid kus sa lehvitad neile kui ise selle nissaniga oled. Alfaga on käppa visatud 2008 suvel Märjamaa kandis mustast 155'st- :icon_wave:

Ja see Blackline GT.. Peab ikka tõsist vaeva nägema, et teisi sõidukeid, peale selle, enda ümber märgata :lol: ..

Suvaline PLÄMA vol 2010

Kõik on garaažis, nohistavad ja ehitavad algavaks ringraja hooajaks ja igasuguste AR-üritusteks masinaid. See aasta tuleb ju rämedalt Eestis AR üritusi ja kõik tahavad kohal olla :butt:

Vaikseks on kuidagi jäänud jah, aga räägitakse, et jaanuar ja veebruar ongi kõikse vaiksemad kuud majanduses, ju siis ka foorumielus :grandpa:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

:icon_shifty:

kohe näha, et E.T. dieedil on :roll:

rääkimata siis sellest, et praegu ongi selline klaasistunud hapukurgihooaeg (midagi huvitavat ei toimu ei majanduses ega ka mujal)
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

:lol: kohe plaksti kolm vastust, näed kõik istuvad püssid palges põõsas, et oleks mida kommenteerida, kohe tulistaks :lol: ...muidugi jah bndi teooria on küll hea :icon_roll: :D

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote::lol: kohe plaksti kolm vastust, näed kõik istuvad püssid palges põõsas, et oleks mida kommenteerida, kohe tulistaks :lol: ...muidugi jah bndi teooria on küll hea :icon_roll: :D
tsiteerides iseennast, siis peakski minema vaatama garaazhi, mis seal toimub... thnx bnd :icon_hi:
lähengi ja vaatan :D

Suvaline PLÄMA vol 2010

::itpnt::

ma siis lähen kah garaazi... pidureid torkima... ei oot... mul garaaz liiga külm praegu :mrgreen:

küll aga peaks 164 lume alt välja kaevama ja vaatama, kas tuu veel elus om

elagu õiged otsused rehvivalikul :icon_clap: ts@peale lume tulekut liikunud 164-ga kokku vast 600km- no kuram oleks teadnud, et päris talv tuleb poleks "vaikseid lamelle" ostnud :oops:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Mis siis lamellidel viga, kannatab ju küll sõita, või need "vaiksed lamellid" on mingid erilised asjad :coplights:
EDIT:läheks isegi garaasi autot näppima kui vaid tervis lubaks. Kevad juba ju käeulatuses :twisted:

Suvaline PLÄMA vol 2010

Peab ka kuhugi minema- esimesed lamellid kole kulunud, aga talve vast veel 2kuud, enne kui maa must taas

PS! kõik lähevad, läheks siis ise kah :mrgreen:

Tegelt ei saa minna, siis pole kedagi foorumis jälle...

Suvaline PLÄMA vol 2010

Aga kuna TS tõi mängu juba "vaiksed lamellid" , siis võiKS siin ka tõmmata teema üles lamell vs nael, saaKS kohe vaielda. TeeKS eraldi teema ja vaidleKS seal kõhe kõvasti. Oi see meeldiKS

Suvaline PLÄMA vol 2010

Kui seda talve on nüüd rohkem kui 2 kuud, siis ma ei tea kuidas ma 1. aprillist suvekatega ringi vurama hakkan(super eesti seadused). Aga jah, tehke keegi talverehvide kohta teema, võtaks isegi sõna