Pettumus Alfa 159

ar2r/33 wrote:RTL võrldes Brera 3.2, Audi TT ja vist BMW Z4. Brera said nad kiita vaid nime ja stiili eest :)

rõhk lühendil RTL :lol:

sakslased ei tunne disaini ja kirge ära ka siis kui see neile hästi kõrgelt pähe kukub :lol:

ei saa ju tunnistada, et itaallased ehitavad paremaid autosid, kui sakslased (meenub hetkel üks kunagine test kus MB 500E tõsimeeli võitis F355-te, mitte dünaamikas, välimuses, jõudluses jne vaid hoopis :shock: praktilisuses :arrow: sama siis selles testis ainult, et jäeti märkamata, et erinevalt KVALITEETSETEst konkurentidest mahub Brerasse ka päriselt 4 inimest ära :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Pettumus Alfa 159

Samas. Ega Brera tehnilised näitajad just pükse niiskseks ei aja...

Kirest ja muust: Minu arust on Brera kuidagi.. kiretu.. ta on kuidagi "sakslaslik?". Jah.. sakslaslik on õige.. tal puudub see "miski" mis paneks mind selle pilti seinale kleepima ja seda rusikatega kaitsma.. Sakslaste autod on oma insenerilahendustelt lausa kunstiteosed. Nt. Porsche. Kiire, hea juhitavusega, traditsioonidega.. Aga kirglik? Minu jaoks mitte.

Pettumus Alfa 159

Jaanile, paar kuldset vahepeal 8)

...siin rohkem nagu liivakarva, sombuse ilmaga tehtud, aga siuke

http://www.hot.ee/freakyhouse/kuld_1.jpeg

...see ühe kreeklase oma, aga pole originaalvärv vaid lambo oma ja kreeka päike aitab ka oluliselt...

http://www.hot.ee/freakyhouse/kuld_2.jpg

...mul on uus bertone gt ka kuldne, aga meie halli taevaga ei hakka see hästi "elama"

...a muidu teemast:

Brera saab oma näitajatega siit ja sealt sisse, aga kamooooooon, elu pole sport, kas süda või mõistus, mulle ei paku igapäevaselt pinget kellelegi ära teha, või omada kellestki kiiremat autot, vaid seda mis mulle tõeliselt meeldib, see mis on nagu ma ise ja selles kontekstis on brera vägagi kiire (ise proovisin 8) )

...tglt on see autoajakirjaelu jube tüütu, mingi mõttetu tabeldamine ja lahterdamine ja konkurents, milleks, et jätan brera ostmata kuigi meeldib jubedalt ja ostan oopis TT vä? ja siis saan M3lt sisse ja nabin porshe ja siis saan ferralt sisse ja lähen maclarenile, et selline laifstail vä? ...kõik ju vinged pillid aga hoiaks nokud püksis ikka tänaval :lol: :lol: :lol: ...sport ja ringrada on oopis teine teema eksju kus alfal ei lähe sugugi halvasti eksole, farfus näe oleks napilt WTCC kinni pand, kui poleks kolarit tulnd

...ütlen julgelt välja et minu lemmiktüübid on topgeari mehed, kelledel lisaks kõigele on ka süda sees ja emotsioone jagub küllaga, nende saated on lihtsalt puhas kuld, näiteks see lõik eksole:

http://www.youtube.com/watch?v=V1Mx6mmU9TY

...et siis siuke arvamusavaldus, olen maniakaalne alfa austaja-kaitsja 8)

Pettumus Alfa 159

top gear on üsna lõbus ja üsna heade sõidusokustega inimesed, lisaks on neile antud ka kolme keskmise kreeklase jagu intelligentsi ja seitsme hispaanlase jagu stiilitunnetust, veidi vene otsekoheust ja jaapani ülimat ülistamist... ja seda kõike mõnusas armsas mahlakas reporteri stiilis englishis... pelk nende kulamine aitab mõista et asju tehakse hingega!

PS ! hr A.Natico - Sinine on ülim... :) see on nagu helesinine unistus ja pealegi JULGE valik.

Pettumus Alfa 159

kusjuures brerast...

on ta mis ta on... alfa ja puha,...

aga ta ei meeldi mulle

katus on nagu peugotil klaasist ja tuled... no tõst see udutuli ka siis juba sinna üles ritta oleks saanud audi sümboolikat kohe kaks omale ninna...

saba on lääpas nagu vana citroen 2cv ja srossfire ristsugutisel...

disainitsentri must päev.

PS! peksa ei taha saada ja ütlen, et see oli vaid minu arvamus inetust pardipojast ;) proovisõitu pole teinud, ehk on tal luige hing?

Pettumus Alfa 159

jaa-jah 8)

...nüüd kui mingid kuud möödas tahaks uuesti sõita, et mis tunne nüüd on uvitav, aga ei julge minna, äkki... :lol: :lol: :lol:

...ei veelkord, ilma naljata, ma tõesti ootan 159 gta-d uut (jehuuu, teemasse jälle korra), aint ole jummal hinna suhtes armuline :?

...brera suhtes veel, et lapse suu ei valeta onju, mul oli kid proovisõidul kaasas ja nüüd käib kogu aeg: "...kuna-sa-breera-ostad, kuna-sa-breera-ostad, kuna-sa-breera-ostad, kuna-sa-breera-ostad, kuna-sa-breera-ostad, kuna-sa-breera-ostad, kuna-sa-breera-ostad..." :lol:

Pettumus Alfa 159

Ma nüüd pea pool aastat sw pidanud ja erilist pettumust küll ei tunne :wink: Kui hoog sees siis on ta ikka väga hästi piloteeritav. Liigne kaal annab küll tunda. Ei tea miks nad ta seal nii raske ehitasid, et NCAP testis palju tärne saada?

Pettumus Alfa 159

sw kaal on ka rahvusvahelisele ajakirjandusele teemaks ikka... "car" kiitis muidu 3,2 4x4 igati aga sama jutt, et heavy weight pidi cornerites ikka tunda andma... aga hei, mõtleme positiivselt, sw, see on ju megavinge ja ülikerge väike maastur :lol: ...ok pisike mahtuniversaal 8)

ma põline wagonlane ja üks jääb tõenäoliselt ikka ja ikka peresse... ei ole see 159 millegipoolest kehvem kui 156, kuigi omale meeldib just 156 giugiaro facelift, mis on sihvakas "väike" ja piisavalt nobe kastiauto kohta :lol:

...kunagi tuleb nagunii 159 4x4 3.2 vastu vahetada :wink:

Pettumus Alfa 159

4x4 on ju kastiautole isegi sobilikum veoskeem... siis saab seda hevi veit massi kurvides ehk ka gaasi abil piloterida... see 1 ratta vedu nagu gaasi eriti ei lase kasutada auto pääramiseks...

PS! ilmselt kl elektroonilised ebardid pärsivas eos auto gaasiga juhtimise aga... noh :D vähmalt niigi palju jääb et esimense lumega ei pea kohe jooksma kumme vahetama :D

Pettumus Alfa 159

E.T. wrote:4x4 on ju kastiautole isegi sobilikum veoskeem... siis saab seda hevi veit massi kurvides ehk ka gaasi abil piloterida... see 1 ratta vedu nagu gaasi eriti ei lase kasutada auto pääramiseks...

alfa üherattavedu muutub loodetavasti lähiajal lõplikult minevikuks :lol:
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Pettumus Alfa 159

[quote="alfanatico"] 156 giugiaro facelift, mis on sihvakas "väike" ja piisavalt nobe kastiauto kohta :lol:

Eriti 'facelift', bottomi oleks võinud minu poolest liftimatta jätta. :D Aga mis loom on Q2 ?