Tere!
Kangesti tahaks järgmist autot diislit. Oskab keegi nii 1,9j kui 2,4 kohta midagi rääkida, kui läbisõit on juba üle 200 000 km, siis milliseid asju jälgida kui ostma lähen
on levind näiteks pihustite või kõrgsurvepumpade purunemine?
Tänud vastuste eest.
itaalia diisel
#2Olen näinud ise ühte ära hooratud isendit millel oli pump omadega läbi,aga puba remont ei ole kallis.
Pigem võib vigane olla turbo, seda juhtub tihti et geomeetria kinni jääb, aga sellest turbo veast peaks sõites aru saama kui ikka ei taha liikuda või rõhk tuleb liiga hilja järgi.
Aga muidu 200k ja peale ei tee sellele mootorile veel midagi. :icon_hi:
Pigem võib vigane olla turbo, seda juhtub tihti et geomeetria kinni jääb, aga sellest turbo veast peaks sõites aru saama kui ikka ei taha liikuda või rõhk tuleb liiga hilja järgi.
Aga muidu 200k ja peale ei tee sellele mootorile veel midagi. :icon_hi:
itaalia diisel
#4Pigem ikka viskab tahma välja :icon_hi: .
Mul on 2 diislit, üks ei tahma üleüldse, vahet ei ole mis asendis gaas on. Teine tahmab jubedalt kui gaasi anda, aga kõik asjad peaks nagu korras olema, ei tea millest aga diisli puhul see tavaline.
EDIT: kui on huvi itaalia diisli vastu siis oleks mul üks 166 pakkuda.
Mul on 2 diislit, üks ei tahma üleüldse, vahet ei ole mis asendis gaas on. Teine tahmab jubedalt kui gaasi anda, aga kõik asjad peaks nagu korras olema, ei tea millest aga diisli puhul see tavaline.
EDIT: kui on huvi itaalia diisli vastu siis oleks mul üks 166 pakkuda.
itaalia diisel
#5tänud pakkumast, aga universaalkerega diislit piilun, (pole vähemalt kohanud 166 universaali :icon_roll: )
aga olen juba veits targem diisli puhul :icon_thumbup:
aga olen juba veits targem diisli puhul :icon_thumbup:
itaalia diisel
#6Mul on kasutusel üks isend, 156 SW 1,9 JTD 16v (103KW). läbisõit ületab 265000 km (ise olen sellest sõitnud 255000 km). Teglikult pean seda mootorit kiitma. Olen küll vahetanud kõrgsurve kütusepumba. Muret otseselt tegelikult polnud. Hoolduse käigus öeldi, et pump on veidi "märg". Lihtsalt veidi ohtlik hammasrimale, mis sealt lähedalt mööda käib. Aga seda ei saa vist panna Itaalia diisli süüks, kuna tegemist on minu teda Bochi vidinatega. Muid suuri rikkeid otseselt pole olnud. Väiksemaid vidinaid ikka. Töötab hästi. On ökonoomne. Mis puutub sellesse Itaalia diislisse (1,9 D), siis ka SAAB asutab seda oma 9-3 mudelite juures.