156 2,5l pritsungi jama
#1Selline mure- olen värske alfa omanik, aga nende paari päevaga olen juba halliks läinud. Nimelt läheb aeg ajalt põlema pritsungi kujuga punane tuluke, manuaal ei ütle kah midagi tarka selle vea kohta. Kui minna kompuutrisse ja see tuli ei põle, ei näita mingit viga. Kui tuli läheb põlema, kaob masinalt täielikult jõud- võid rahulikult pedaali põhja lüüa, aga mingi zaz läheb eest ära. samas aga kui pöörded üleval, siis liigub küll. Teine asi on see, et kui käivitamismomendil gaasi vajutada- siis kustub tuli ära ja saab rahulikult sõita. Aga üht olen pannud tähele- kui tankida 95-t siis on lootusetu sõita, aga 98 seda jama ei ole. kuni tänaseni , võtsin 98 sisse ja ikka läks tuluke põlema ja siis sõitsin u 30 km ja peale järgmist käivitust ei põle enam tuluke ja saab norm sõita. Kõige hullem on veel see, et ei tea Pärnus kohta, kus saaks uurida kohe, kui tuli läheb põlema. aga päevas 2x Tallinnas käia on kah jama. Ja sõber kes sõitis mul taga, ütles et siis viskab musta, kui tuli põleb. Ühesõnaga mõistatus. Masin muidu 156 2,5l, V6. Teab keegi selle pritsungi häire kohta midagi, või on masin tõesti liikuv kütusekvaliteedi labor?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar