M: Alfa Romeo 156 2.0 plokikaane (kõik 16 klappi uued)

Üks mees helistas, lubas, et kohe polevat aega, aga homme tuleb ja ostab ära, kuna hind üli soodne... Hind ongi soodne! Kasutage võimalust! Kahju et selle mehe nri alles ei jätnud, muidu postitaks sellise kuskile ülesse ka, et aint lubaja vend on...
Igastahes up! See kuulutus aint siin foorumis... kohe kui muu trään eest ära läheb kuulutus ka auto24.eese. Pakun et selle raha eest viiakse see kupatus seal väga kähku minema...
Vapramad lammutused jne küsivad terve mootori eest 15000 (mis minuarust muidugi utoopia aga onoh...)

Twin Spark wrote:sa ütles et mulle müüd kõik mis pildlil näen, millal Tallinnas tuled... :icon_thumbdown:
ütlesin, et kui enne midagi ei tule, siis toon tallinna kõik mis pildil, aga ei saa jääda kellegile ilma käsirahata midagi hoidma! Eile helistas ja lubas see sama härra, kes algul lubas kõik ära osta, et tuleb täna peale viit. Kell on 19.16 ja mul see ikka müümata. Kui ma nii ootaks ja ära ei annaks kiiremale pakkujale, siis jääkski kõik mul müümata.

Kui alles, siis uue kuu alguses või hiljemalt keskel tulen kindlasti. Varem tõesti pole lihtsalt aega tulla, mitte ei jäta kiuste tulemata. Kui sul vägasuur huvi, siis annan sulle konto nri, pane raha peale ja on homme ülehomme see plokk mingi transa firmaga Tallinnas!

Tänan tähelepanu eest!

Oliver

Põhimõtteliselt sama, sest jutt oli et kolvid peale kauba...
Mõtle ise, ma kõik 16 klappi sisse uued ostnud, ja plokikaane tihend ka uus... mine uuri mis läheb tihend ja 16 klappi maksma... Aga noh võtame minupoolse kompi, võin sulle mingi paarsada alla teha... (sest tlna toon ära ka) mingi max 2 nädalapärast kindlalt minek. Välistatud pole ka see nädalavahetus!

Infoks teistele ka siis... lähi nädalail saan tlna tuua. Hind väga soodne, kuna klapid ja tihend uued!!!!!!!!!!