Suvaline PLÄMA vol 2010

Pakun täna jälle lumelükkamisteenust kodutänavas :P

Üks suur + , masin soojeneb ilgelt kiiresti, polegi vaja Rannolt toodud termostaati vahetada :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

bnd wrote:Pakun täna jälle lumelükkamisteenust kodutänavas :P

Üks suur + , masin soojeneb ilgelt kiiresti, polegi vaja Rannolt toodud termostaati vahetada :D
:icon_roll: :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2010

cyber wrote: Järgmine nädal saab pisut jäärada proovida (nagu päris jäärada, järvejää peal), eks siis oskab midagi selliste olude kohta ka öelda. Praegu ütleks, et kahte autot pole kindlasti vaja, häid rehve on vaja..:P
Nii, jää peal käidud. Väga viis värk. Paarikümne auto hulgas selline keskmine tulemus (kõik sõitsid ca 20 sek sisse end), ülejäänud olid naeltega..:)Et selle autoga pole varem jää peal käinud ka, siis väga rahul tulemusega..:) Peaks vist veel minema...
Paunküla puhkekeskuse juures olev rada on väga hea, sile, niiet sõida või vormeliga..:) 150.- per päev ja pauguta palju tahad. jääd on 40+ cm.
Rada on selline
Eesti Saabiklubi ja foorum

Suvaline PLÄMA vol 2010

:icon_hi:

rubriigist "Soovita head..." tuleb seekord muusikasoovitus-> kõik need, kelle soontes veidikenegi metalli voolab :D on vat et kohustatud endale vastilmunud metsatölli albumi ostma.
Image
:twisted: krrt ma ei või 8) kui eelmised albumid olid tõsiselt :icon_thumbup: tasemel, siis siiani olnud tegu :icon_think: bändiga, kes metalse kõlaga folki tegi 8) 8) 8)

Äio puhul on aga tegu folgiliku kõlaga metalliga :twisted:

Ah mis ma ikka jauran-> ostke plaat ära ja kuulake ise :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote: Ah mis ma ikka jauran-> ostke plaat ära ja kuulake ise :icon_thumbup:
Hevi. Selle asja kõige suurem väärtus on see, et Markuse laulu pole enam piinlik kuulata. Mulle ikka meenuvad need esimesed vaevalised üritused neil, umbes ajast, kui aastanr algas '1'ga.
Selle asja suurim probleem? Einherjer on ikka parem. Vat nii. Aga eesti muusikat tuleb toetada, nii et ostke plaat jah.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

zakalwe wrote:et Markuse laulu pole enam piinlik kuulata.
Kusjuures minul ei olnud enne piinlik, kui uut albumit kuulsin-> pärast seda tundub tõepoolest, et esimesed pingutused on kuidagi väga värisevad (kuigi lood on head- IMHO ei olnud alguses seda "powerit" õigesti kätte saadud)
zakalwe wrote:Selle asja suurim probleem? Einherjer on ikka parem. Vat nii.
nooh- kodanikud viikingid on selline omaette asi-> kui Norras oled käinud, siis saad aru, et säälses folgis ei istutud mitte vabadikena puu pääl vaid kolistati mööda mägesid ja tapeti trolle :roll: [pole midagi teha, kui meie pärand ei anna piisavat lugulaulu kokku :mrgreen: ]

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:nooh- kodanikud viikingid on selline omaette asi-> kui Norras oled käinud, siis saad aru, et säälses folgis ei istutud mitte vabadikena puu pääl vaid kolistati mööda mägesid ja tapeti trolle :roll: [pole midagi teha, kui meie pärand ei anna piisavat lugulaulu kokku :mrgreen: ]
Tjah, skandinaavlased on karmid vennad. Põletasid kirikuid, andsid üksteisele nuga, lasid oma ajusid seinale ja mida iganes neil vaja oli teha, mis nende meelest parasjagu muusikalise sõnumiga kokku käis. Ehkki mulle pole see päris tr00 kvlt black eriti kunagi meeldinud, tühi trampimine mu meelest. Ega see päris viikingivärk ka mitte tegelikult. Mayhem muutus heaks, kui ta polnud enam Tr00 iivõl. Dimmu Borgir on söödav, Borknagar hea, Opeth ruulib. Selline meloodilisem kraam. Ja Kesk ja Lõuna-Euroopa pehmod on üldse üle kõige mu meelest. Lacuna Coil näiteks. Mai saa üldse aru, miks on Jana Kask Eestis populaarsem kui Cristina Scabbia. Lacuna Coil teeb sama asja palju paremini ja Scabbia on palju, palju ilusam kah. Nojah. Ma läksin siin kuidagi rajalt kõrvale. Aga viimane Metsatöll on soovitulik kuulamine igaljuhul.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

::itpnt::
ma lugesin praegu Su kirjutist ja mõtlesin selle peale, kui keegi peaks samasuguse kirjatüki kirjutama popmuusikast, siis oleks see ikka üks kole lugemine küll :mrgreen:

muuseas- black'ist (ja seettõttu ka viikingist) olen kah kuidagi koos selle arenemisega välja kasvanud (mingil hetkel muutus olukord selliseks, kus teiste ületrumpamiseks kadus juba igasugune meloodia ning hakkas võitlus selle üle, kellel on madalam korin ja kõrgemad kriisked- samas keegi peksab jummala vale rütmiga trummi (peaasi, et lärmab) ning keegi teine üritab kitarriga suitsiidi sooritada :roll:

põhimõtteliselt tooks paraleeli näiteks gängstaräpiga- liikumise algusaastad :icon_roll: siis mingil hetkel :icon_thumbup: ja siis käis krõps ja :mrgreen: ma isegi ei mäleta, millal kuulsin viimati mingit lugu, mis oleks kuidagipidi gänstam, kui Afroman'i "'cause I got High" (ei mäleta hetkel muidugi Dre viimast albumit- oli see enne või peale) aga igast "suurelehelised gägstad" oskavad ikka meeldivalt kräppida küll :butt:

Suvaline PLÄMA vol 2010

Võtaksin nõuks kiruda natukese masu vms iganes nimetusega looma mis sunnib isegi Alfa Romeo logo kandvat automobiili sisse murdma. Igatahes, juhul kui raadiost, mootoriõlist, tööriistadest kellegil majanduslik olukord paranes siis on mul hea meel, et kedagi aidata sain 8)
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote:minuga paluks enam mitte ülbata väga, olen nüüd megaalfist 8) ...see on ahvist järgmine olend
kummale poole järgmine evolutsioonilisel skaalal?