O: Katuseraamid

Isiklikult 156-le ei soovita katuseraami peale toppida või siis osta originaal osa. Olen kasutanud mingit odava otsa raami ja see rikub uksetihendid päris kiiresti ära. Tegelikut peaks kinnitused neil samad olema.

Kuna plaanin neid katuseraame kasutada ainult mõned korrad kui ratast vaja tassida siis nad niikuinii kogu aeg autoga kaasa ei loksu.Kummitihendi rikkumine pidi just originaal raamidega probleemiks olema.
mrt wrote:Isiklikult 156-le ei soovita katuseraami peale toppida või siis osta originaal osa. Olen kasutanud mingit odava otsa raami ja see rikub uksetihendid päris kiiresti ära. Tegelikut peaks kinnitused neil samad olema.

ah, mis mässad, mine osta Thuled.
mul on neid kaks komplekti, ühed ukse vahele (vanale alfale), teised relsi külge (vanale passatile). Maksavad, jah, pool mu 33 turuhinda, aga senini pole kurtma pidanud, et kuskilt loksub, tihendid katki või kolm ratast katusel kuidagi juhitavust (oluliselt) mõjutaks. Mai tea mis see parem on...osta sitt raam ja veenduda, et N kilokrooni raame pluss rattaid on mööda maanteed laiali määritud...või osta kallim, sest 'kurat, äkki ikka juhtub midagi'

Your call.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)