Tahaks,siis teada kust kohast jookseb temp. näidiku juhe, mootor ja käigukast pandi peale,aga ei leitud temp. näidiku juhet.
Ja järgmine probleem on käigukastiga, tagurpidi käik ragiseb vahepeal. Sama jama oli ka vana kastiga..Nüüd kui uus on all on ikka sama jama..Vahepeal enne käigu sisse panemist ragiseb ja vahepeal mitte :icon_eh:
AR 146 tagurpidi käik ja temp. näidiku juhe.
#2boxeri kast on sünkroniseerimata, see peabki vahepeal ragisema 

Anna lollile alfa ja teeb sellest saia
#4Mis mõttes ei leitud juhet????
Seal ainult kolm juhet ongi ju.... :icon_clap:
Katsuge ikka kaine peaga talitada, ma ei oska muud nõu siin anda.
Ja kui kast ragiseb, siis pole kasti viga, vaid sidurikorv on väsinud.
Ja kui kast ragiseb, siis pole kasti viga, vaid sidurikorv on väsinud.
#5Aga kust kohast need kolm juhet jooksevad?
Siduri korv,ketas ja survelaager sai vahetatud umbes 2 aastat tagasi ja sõitnud olen sellega umbes aasta aega :icon_crazy:
Kuskil aasta aega seisis auto garaaži all.

Siduri korv,ketas ja survelaager sai vahetatud umbes 2 aastat tagasi ja sõitnud olen sellega umbes aasta aega :icon_crazy:
Kuskil aasta aega seisis auto garaaži all.
#6Keegi temperatuuri näidiku juhtme kohta ei oska aidata?
Kust kohast need juhtmed jooksevad?
Kust kohast need juhtmed jooksevad?
#7Word. Kaine pea oleks hea. Aga ma ei näinud kuskil, et oleks kirjeldatud, MILLE temperatuuri taga aetakse. Ja kuidas see kastiga seotud on? Mille temperatuuri kasti küljest mõõdetakse? (võtsin täpselt eile öösel oma boxeri kasti maha...seal on 2 juhet ainult ja kumbki neist ei tegele temperatuuri mõõtmisega)Stihl wrote:Mis mõttes ei leitud juhet????
Mitte ilmtingimata. Raksus boxeril ka tutika sidurikorvi ja -kettaga. Sünkrod? Midagi valesti külge pandud?Stihl wrote:Ja kui kast ragiseb, siis pole kasti viga, vaid sidurikorv on väsinud.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#8ragin on seotud sellega, et IMHO boxeri kastil tagumine käik ei ole sünkroniseeritud ning sellest pääseb siis kui käigu sissepanekul oodata kui pöörded on tühikäigu piiril (vastasel juhul tuleb kaks korda sidurit pressida). Niipalju, kui märkasin, siis ei teki probleemi siis, kui kohe tagumine lülitada vaid pea alati siis kui esimeselt tagumisele lülitada.
temp näidiku andurisse läheb ühe juhtmega pistik- see sobib vabalt igale plaatliitele, mis seal asub (kahtlustan, et mootori eemaldamisega on see juhe ää peidetud- juhe ise on selles "pisikeses kimbus", mis mootoriruumis asub ning pidurivõimendi tagant salongi jookseb
)
temp näidiku andurisse läheb ühe juhtmega pistik- see sobib vabalt igale plaatliitele, mis seal asub (kahtlustan, et mootori eemaldamisega on see juhe ää peidetud- juhe ise on selles "pisikeses kimbus", mis mootoriruumis asub ning pidurivõimendi tagant salongi jookseb

Tegelikult ma olen normaalne....
#9Mõlemat pidi raksub, ka otse lülitades ja tühikäigupööretel. Peale käivitamist vahetult näiteks. Ja topeltsidur on kah tavapärane teema. Eniveis, taaskord tänud selguse eest:)ts wrote:ragin on seotud sellega, et IMHO boxeri kastil tagumine käik ei ole sünkroniseeritud ning sellest pääseb siis kui käigu sissepanekul oodata kui pöörded on tühikäigu piiril (vastasel juhul tuleb kaks korda sidurit pressida). Niipalju, kui märkasin, siis ei teki probleemi siis, kui kohe tagumine lülitada vaid pea alati siis kui esimeselt tagumisele lülitada.
Aga oih, see pole ju üldse minu probleemi teema. Sorri.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#10Temperatuuri andur polegi kuidagi käigukastiga seotud!
Jutt käib mootori temperatuurist!
Arvatavasti peab jah ootama natuke tagurpidi käigu vahetamisega..Ise olen ka seda tähelepannud.
Natukene viliseb ka kast all, nagu oleks autol turbo peal, kas see võib olla sellest,et kastis on liiga vähe õli?
Viliseb,undab!
Aga seda ka kuidas kunagi...
Arvatavasti peab jah ootama natuke tagurpidi käigu vahetamisega..Ise olen ka seda tähelepannud.
Natukene viliseb ka kast all, nagu oleks autol turbo peal, kas see võib olla sellest,et kastis on liiga vähe õli?
Viliseb,undab!
Aga seda ka kuidas kunagi...
#11Ma nüüdseks hammustasin selle ise ka läbi...vt. ts-i kirjeldus.martin19 wrote:Temperatuuri andur polegi kuidagi käigukastiga seotud!
Või...ma võin minna kohe vaadata, kustkaudu temp. näidiku juhe 33-l jookseb. Võiks ju analoogne olla. Ja üldse, jube abiks oleks igast pistikud/juhtmed ära indekseerida, enne kui nad laiali lammutada. Siis on palju lihtsam ka tagasi panna. Ja mul jääb juhtmeid küll pigem üle kui puudu...mine võta kinni.
martin19 wrote:Natukene viliseb ka kast all, nagu oleks autol turbo peal, kas see võib olla sellest,et kastis on liiga vähe õli?
Viliseb,undab!
Külma mootoriga teeb ta seda rohkem kui soojaga, eksole?
Vana õli või vähe õli siis ilmselt. Või nii mulle spetsid väitsid. Lase kontrollida ja vajadusel vaheta.
#12Jah külma mootoriga tundub, et ragiseb..
Õli lasin juurde panna ja nüüd asi enam vähem ok.
Õli lasin juurde panna ja nüüd asi enam vähem ok.