Suvaline PLÄMA vol 2010

Kui keegi tahab tõelist ekstreem kogemust. siis soovitaks 1,9d partneriga minna mägedesse.
Saate 2 suurt kogemust

1. kui JÕUETU võib olla üks mootor, kui näiteks tõus on vaikselt, aga nii 5km järjest, lõpuks punnitad lausa 2 käiguga ja vaatad peeglisse, kuidas haakega rekad ja liinibussid mööda tahavad minna.

2. saate teada, mis lihased teil olemas on, ehk siis neil istmetel 1800km jooksul hakkavad valutama ka lihased, millest teil aimugi polnud :mrgreen:

Sain just sellise kogemuse võrra rikkamaks :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

Praegu just vaatasin aknast et bnd Vuras mõõda vihmaseid teid oma Maasika värvi alfaga Nõmme poole.Krt kena auto ikka :icon_clap: Suvel läheb jällegi raskeks hakkatakse siin surju kandis maanteed üles kiskuma :icon_thumbdown:

Suvaline PLÄMA vol 2010

flymadman wrote: Suvel läheb jällegi raskeks hakkatakse siin surju kandis maanteed üles kiskuma :icon_thumbdown:
Kindel vä? ää-ää :mrgreen:
Paikuse ristist kuni ......., kus eelmine aasta uus asfalt pandi? Siis on Tõrva-Pärnu vahe peaaegu sõidetav :D
Aga suvel peab siis üle Tallina käima Tõrva?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

flymadman wrote:Praegu just vaatasin aknast et bnd Vuras mõõda vihmaseid teid oma Maasika värvi alfaga Nõmme poole.Krt kena auto ikka :icon_clap:
klge see teine maasikas maksab ju a24s nüüd enavähem sada tuhhi aint... täitsa HAIGE :icon_crazy: :icon_crazy: :icon_crazy: varsti panen käe kabuurile ausalt, mis see siis olgu! :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2010

:D Ma olen seda masinat aasta aega jutti silmanud. Samas ei tea veel mis seisukorras see on. Ega mul ka veel kogu raha koos pole :icon_problem: Sellesmõttes ei hakka kedagi blokkima kui keegi tahab kohe ära osta... ei ole mulle broneeritud :lol: