Suvaline PLÄMA vol 2010

:icon_roll: minupärast ei pea ka stressama, ma kogun ikka oma ulmeauto jaoks, selle gta peale ei raatsi kulutada :icon_shifty: ...lihtsalt imestan, et kas on veel paremat võimalust motopüssi hankimiseks muidu???... sooodne

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ega meil muud teha pole, unistame siin teise rahakoti kulul :D

PS! flymadman, kas sul on varsti paati vaja, et saada hoovist välja ja kuuri ? :mrgreen: Reiu jõgi on Amasoonase mõõtu juba
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

::itpnt::

ma kogemata bännisin ühe imeliku nimega kanada kasutaja ära :icon_shifty: äkki pole hullu :lol:

WTF :icon_wtf:

kui mina viimati sinnakanti sattusin siis polnd jõel nagu häda midagi :roll: oli jäädki ja puha :icon_think:

ja see kõik oli nädalavahetusel :icon_wtf:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

tavaline kevad :D Sõbra skuutri nv toon,siis hakkab amazonase võlusi ära kasutama,võin ka homme pilte visata milline võib ikka loodus olla :lol: sõbrad natuke eemal saavad sammuti ainult kummipaatiga majast välja poodi :icon_thumbup:

Suvaline PLÄMA vol 2010

ärge ajage hulle jutte, mul masin alles pärnus, ei julge järgi minnagi, mine tea mis ringiajad viisitamm ja soosaar sellega kohalikul ringrajal välja on aerutanud vahepeal

Suvaline PLÄMA vol 2010

Õhtune elamus hiinalinnas.
Jaama tänava Olerexi ees (kust ma käin regulaarselt tubakat ostmas) armastavad koguneda sõbraliku vennasrahva esindajad. Enamasti nad lihtsalt istuvad lähestikku pargitud autodes, aknad lahti, teevad suitsu ja lobisevad. Täna oli nende kamba sekka sattunud üks alfa 159...ja kõik olid autodest väljas, toksisid rehve, katsusid ja tegid 'ogo'. Nojah, on ikka ilus auto küll. Isegi võtsin aja ja keerasin pläru sealsamas valmis, et pilti imetleda. Autot siis, mitte kodanikke, eksole.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

katkend telefonivestlusest (käisin 164-ga pakikest üle andmas):
oot ma olen nüüd siin parklas... aa ta on selle rolls royce -ptüi- Alfa Romeoga
:roll:

eksklusiiv ikkagi :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Minul oli eile sillamäel politsei eskort läbi linna :lol: (Tegelt ei leidnud ühte tänavat üles, ja nad näitasid teed) :coplights:
155, 2x166, 159 ja 75?

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:käisin 164-ga pakikest üle andmas
Hm. Väga mafia-esque, kui sa minu käest küsid...::itpnt::
The transporter.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)