ts wrote::icon_roll:
mootori osas on lihtne...
lähed pilotisse (öö varjus) ja vinnad seal 16V ära - siis on täpselt teada :thanksspin:
Selle toimingu lõppakordina, kui sa pahaks ei pane, osutad ehk
'Alfakulleri' teenust: paned öö varjus 'pakikese' pagassi ja kimad sinna, kuhu vaja. Nii umbes 218 kilti kagu suunas. Psst, ärge eelmist lauset lugege.
ts wrote:aga kui sa selle niikuinii maha oled võtnud, siis võta juba lahti kah (sealt saad juba mõõtmise järgi selgeks, mis on mis) pluss saad hambaharjaga mootori puhtaks teha ja tihendid jms ennetavalt ära vahetada
Pean häbiga tunnistama, et 2 viimast polti hoiavad teda senini kinni

Mul on jube hirm sinna mingi rämeda jõuga läheneda, et keeran poldipead küljest või midagi. Aga iseendast on mul plaan küll ta lahti võtta ja hambaharjad on juba ammu valmis muretsetud.
ts wrote:P.S. 905 on tänuväärt selles osas, et seal on kolme sorti tükke 1,2/1,3/1,5 ning eraldi 1,5S ja 1,7; 907 on lihtsam seal kipub olema kahte sorti juppe-> 8V ja 16V :icon_angel: (ning 8V puhul on IMHO oluline erinevus vist vaid siduris

ja kolvigrupis) P.P.S. sidurikorvi peaksid aga mõõtude järgi juba ilma mootorit mahakakkumata kätte saama?
Ta on kõigi kaudsete andmete järgi 905 ja 1.7. Aga seda tuleb tõestada. Korvi kohta ei tea. Kui kunagi sai vahetatud, siis oli ilgelt sitt ilm, kippus kiireks ja pimedaks, tutikas korv ei mahtunud pessa (seega vahetasime ainult ketta) ja keegi kurat ei hakanud seal midagi mõõtma. Nüüd ma muidugi saaksin teda tõepoolest mõõta ka. Kast on maas. Siis mida? Välisläbimõõtu? Millega? Supleriga?
ts wrote:EDIT: kas pidurid appgreidid samuti ära?
Ma kardan, et see oleks mõistlik. Kui ma juba täies mahus kogu piduritorustiku vahetada lasin (koos töörahaga...ööök....4.8KEEK, kuna seal oli kõik nii kinni roostetanud), võiks lõpuks ka klotside-ketaste kallale minna. Ja taga oleks kah kettad trumli asemel ilgelt coolid, kui see on teostatav ja mõttekas. Tulevikumuusika igal juhul.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)