Tere!
Kas on keegi käinud lähemalt vaatamas seda http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=603131 isendit? Kas keegi proovisõidu teinud, diagnostikasse sellega pääsenud, mida sellest arvate? Tundub igati ahvatlev pakkumine, kuid tekivad ka mõningad AGA-d. Auto väljalaske aasta 2002 lõpp ning läbisõit 8 aasta kohta kahtlaselt väike 57000km. Sisu kulumis astme järgi vaadates võiks arvata et vastab antud näidule, kuid kellel selline auto nii vähe kasutuses olnud!? Tavaliselt ju eakamatel inimestel sellise kilometraasiga pühapäeva auto millega vahel 2km-i kaugusel poodi sõidetakse, aga no sellist autot nad ju ometi selliseks otstarbeks ei soetaks :icon_crazy: pigem ostavad nad omale Getz-i vms. Ühesõnaga mul tungiv huvi sellise auto vastu tekkinud ning ootan erapooletuid arvamusi. :thanksspin:
Küsimus: Alfa Romeo 156 GTA 3.2 V6 184 kW
#2Oskan öelda niipaljukest, et käisin ise ka vaatamas seda masinat, kui ta Eestisse toodi. Sel hetkel oli ka vist 51000km ees ja see oli 3a tagasi (umbes) . Põgusal vaatlusel ei hakanud ühtki häirivat asja auto juures silma. Minu mitteostmise põhjus toona oli hind- lihtsalt saksas olid too hetk kõvasti paremad hinnad.
Läbisõit? Minu omal oli saksast tuues 80000km ees, see oli siis sept 2007 vist. Hetkel jah ligi 170000km ees. Kahtlen, et gta oli igapäevases pereauto kasutuses.
Mida veel kuulutusest välja ei loe- masinal peaks olema coiloverid all. Saad masina kõrgust reguleerida, minu teada telliti TRK-st selleks veel spets võti mingi aeg.
Kui tahad gta kohta infot üldiselt, või rääkida. Või Sina helistasidki?
Läbisõit? Minu omal oli saksast tuues 80000km ees, see oli siis sept 2007 vist. Hetkel jah ligi 170000km ees. Kahtlen, et gta oli igapäevases pereauto kasutuses.
Mida veel kuulutusest välja ei loe- masinal peaks olema coiloverid all. Saad masina kõrgust reguleerida, minu teada telliti TRK-st selleks veel spets võti mingi aeg.
Kui tahad gta kohta infot üldiselt, või rääkida. Või Sina helistasidki?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#3Jep, mina helistasingi :icon_wave: Lähen täna veel vaatama seda!
#4Teadaolevalt oli pereautoks S4 (kuskilt teemast nagu on meeles selline info) - ehk läbisõit võiks olla õige. Coiloverid on ehk jäänud pika seismisega kinni aga see ei peaks olema takistuseks ostu puhul. Muus osas auto hetke seisukorra kohta info puudub - jääb huviga ootama teemaalgataja vastust siia, tema arusaamistest peale autoga tutvumist müügiväljakul.
#5noh läbisõit on küll õige! lihtsalt olen eestis päris harva! 5-7 kuud aastas just eile paigaldasin uue alfa silda(tagumikule!)
kui on küsimused auto kohta, siis helistage 56382586
kui on küsimused auto kohta, siis helistage 56382586
#6Niisiis käisin täna uuesti vaatamas. Ilmnesid mõningad häirivad asjad, mis eile välisel vaatlusel (ilmselt tänu vihmasele ja udusele ilmale) märkamata jäid. Nimelt värvi erinevused, kui muidu auto värvus Dark red, siis stanged ja spoilad olid märgatavalt teist tooni! Iluravist selle auto puhul mööda ei pääse. Vahetust vajab juhipoolne esi udutuli, rattakoobastes logarid katki jne. + tehniline pool veel teadmata. Üldkokkuvõtteks, auto väga meeldib, kuid tahan auto minevikuga kindlasti põhjalikku tutvust teha enne kui lõplikult midagi otsustan!