Alfa Romeo 155 1992 Jarmo

:grandpa:

kui 16" siis pigem ülemised (kodaraid rohkem ning pisikesed kettakesed ei pääse nii hästi löögile)

pealegi valge ja punane on :roll: punase auto all efektsem, kui must ja punane
Tegelikult ma olen normaalne....

Kellelgi neid plastikuid pole üle, mis seal tagastange juures on ratta koobastes?

Mõned pildid... ehk saab paremini aru mida mõtlen
Image
Image

Minu omal pole neid algusest peale olnud.... Ehk saab kuskilt itaalia maalt neid tellida? :icon_problem:
155, 2x166, 159 ja 75?

Täna sai õli vahetatud, kuid... ennem kui garaazi liikuma hakkasin, siis kuulsin mingit imelikku undamist... sitta kah, sõitsin garaazi ära. Seal avastasin, et roolivõmendis mahl otsa saanud. :icon_censored: Üks päev alles kontrollisin ja oli kõik normis. :icon_censored: :cry: Valasin siis peale, esialgu näinud põhja all ka mingeid lekkeid, kuid pärast õues oli juhipoolse ratta juures loik all.

Ei tea, mis nüüd siis ette võtta :( Loe veel siin foorumis teiste meeste roolilattide taastamis lugusid... raisk ma ütlen :icon_moron:
155, 2x166, 159 ja 75?

ma olen nn taastatud latte võtnud erinevatest allikatest, on kohti kus on pidevalt probleeme ja kohti kus need puuduvad, edaspidi püüan koostööd teha viimastega, ise remontimine on ka suht tänamatu töö tavaliselt. Samas ei pruugi taastatud latt väga kallis olla aga kuna tegemist on vahetusfondiga siis tavalislet on õige leidmine igavaene k.pp (alfaga pole veel tegelenud, äkki neil on lihtne)

Nii.. kasutatud roolilatt maksab 800.- + km (Võrus)
Õnneks (ptui-ptui-ptui) pole mul seda vaja. Uurisin täna natukese, paistab et tagasivoolu voolik on vastu käigukasti kinnituskronsat end puruks hõõrunud. Tuleb vist kuskilt hüdroskandist uus voolik muretseda.
155, 2x166, 159 ja 75?

Täna pesin autot, vägev... :icon_shocked:

Mingi pime ahv on taga stange ää rihtinud, kahjustused piirduvad väikese lohu ja hunniku kriimudega :icon_censored:

Õhtu poole lihvin poleerimis oskusi, ehk saab korda
155, 2x166, 159 ja 75?