O/A

Tean, et müüjad on vanad Auseri tegijad, ehk väga ammune Alfa ametlik esindus. :roll:
See muidugi ei ütle mittemidagi konkreetse auto seisukorra kohta, kuid infoks siiski.
a.k.a Anthrax

O/A

ma olen vist küll nn vanakooli mees, seega antud auto kohta oskan õelda üht: alfa romeo, kupee, diisel - oleks nagu asjad mis kunagi ei tohi koos olla, olgu tehnika areng milline tahes

O/A

Kupee on ju AF puhul päris hea? Ja 1,9 diisliga on mul 156 puhul väga head kogemused.
Pange edasi sõbrad, igasugune inff antud eksemplari kohta on abiks!
supp wrote:ma olen vist küll nn vanakooli mees, seega antud auto kohta oskan õelda üht: alfa romeo, kupee, diisel - oleks nagu asjad mis kunagi ei tohi koos olla, olgu tehnika areng milline tahes

O/A

Mitic wrote:
algaja wrote:Selline seisab mu vastasmaja ees :D:D
Seisab või sõidab aeg-ajalt ka? Ning kuidas?

Ta ikka seisab ja sõidab :) Rahvasuu muidugi ütleb, et omanik on sinna metsiku raha alla pannud.... Täpsemat midagi kahjuks ei tea...

O/A

rahvasuu võib rääkida palju asju, üldjuhul pannakse ikka palju juurde ja kui veel rääkida alfast siis pannakse kohe kuidagi eriti palju juurde, muidugi ainult negatiivset

O/A

Täiesti nõus! Auto nagu iga teinegi, lihtsalt isikupärasem..... Rahvas muidugi arvab, et kui itaallane, siis rohkem remondid kui sõidad... Samas ise ostavad endale Passateid ja A4-sid, mille esisild ikka eriline p :icon_censored: :icon_censored:

O/A

natuke off topic, aga kui ma sügisel omale 116 ostsin siis sellest ajast saadik olen ca 2x auto ostu hinna juurde pannud ja tundub et asi hakkab enam vähem kõlbulikuks saama, samas kui ma korras masinat oleks soovinud osat kuskilt euroopast siis vast jääks ikka pool raha puudu veel, muidugi vanade autodega on teine teema, see pole päris sama mis mingit kaasaegset diislit pappiga nuumata