http://www.auto24.ee/used/663353" onclick="window.open(this.href);return false;
kas keegi teab, mis selle auto taust on ning mis GTV'le vee peale võiks tõmmata?
GTV - milline see on?
#2Auto tausta ei tea, kuid annan lihtsalt omadele kohemustele tuginedes paar kontrollimise vinkit.
1. Kuula, kas tagant sillast aukude sõites kolinaid tuleb - kui tuleb, siis pead arvestama kogu tagasilla pukside vahetusega, mis on suht kallis
2. Rihmad, rullikud, veepump vaheta kindlalt ära peale ostu, kuna need mootorid ja rihmad on eriti tundlikud sellele, kui üle tähaja sõidad. Mootori varuosad pole ka remondi puhul mosse varuosahindade killast.
3.Mootor ei tohiks ülearu klõbiseda (sihuke kerge tõukurite tiks peaks osadele alfa mootoritele vast omane olema ja midagi halba ei tähenda).
4. Uksetihendite seisukord
5. Nagu igal muulgi autol tseki dosooli ja õlilekkeid.
esisillas midagi üüratut kallist pole ja on lihtne vahetada.
toon ka mõned varuosahinnad, mis kohe pähe tulevad - siis saad umbes ülevaate
hinnad rõhutan, et on umbkaudsed ja on omased mu alfa gtv 3.0-le:
radikas - 5000
esimesed õõtsad - 800
tagasillapuksid - 7000 koos vahetusega
esimene iluvõre - 1700
nukkvõll - 8000 (kokku 4tk - seega 32000 eek kokku)
rihmad, rullikud, veepump koos vahetusega - 10000
uksetihend - 5500/tk
Kohe rohkem ei meenugi.
ps : kui huvi, siis pakun sulle ka oma sõidukit - pole küll turbo, kuid on endale tehtud ja kõik on vahetatud, mis vahetust vajasid - kiire on ta igastahes
vaja lihtsalt suuremat autot, kuid õnneks on seni alles jäänud ka variant häda pärast vahel naise autot kasutada, seega paaniliselt ei müü - lihtsalt pakun välja. Müügikuulutuse leiad siit müügiautode alt.
Kui aga küsimusi minu auto või üldse gtv koha pealt, siis võid privada - aitan meeleldi :icon_hi:
1. Kuula, kas tagant sillast aukude sõites kolinaid tuleb - kui tuleb, siis pead arvestama kogu tagasilla pukside vahetusega, mis on suht kallis
2. Rihmad, rullikud, veepump vaheta kindlalt ära peale ostu, kuna need mootorid ja rihmad on eriti tundlikud sellele, kui üle tähaja sõidad. Mootori varuosad pole ka remondi puhul mosse varuosahindade killast.
3.Mootor ei tohiks ülearu klõbiseda (sihuke kerge tõukurite tiks peaks osadele alfa mootoritele vast omane olema ja midagi halba ei tähenda).
4. Uksetihendite seisukord
5. Nagu igal muulgi autol tseki dosooli ja õlilekkeid.
esisillas midagi üüratut kallist pole ja on lihtne vahetada.
toon ka mõned varuosahinnad, mis kohe pähe tulevad - siis saad umbes ülevaate

hinnad rõhutan, et on umbkaudsed ja on omased mu alfa gtv 3.0-le:
radikas - 5000
esimesed õõtsad - 800
tagasillapuksid - 7000 koos vahetusega
esimene iluvõre - 1700
nukkvõll - 8000 (kokku 4tk - seega 32000 eek kokku)
rihmad, rullikud, veepump koos vahetusega - 10000
uksetihend - 5500/tk
Kohe rohkem ei meenugi.
ps : kui huvi, siis pakun sulle ka oma sõidukit - pole küll turbo, kuid on endale tehtud ja kõik on vahetatud, mis vahetust vajasid - kiire on ta igastahes

vaja lihtsalt suuremat autot, kuid õnneks on seni alles jäänud ka variant häda pärast vahel naise autot kasutada, seega paaniliselt ei müü - lihtsalt pakun välja. Müügikuulutuse leiad siit müügiautode alt.
Kui aga küsimusi minu auto või üldse gtv koha pealt, siis võid privada - aitan meeleldi :icon_hi:
Last edited by heavy on 27 Apr 2010, 13:46, edited 1 time in total.
GTV - milline see on?
#3konkreetne turbo mootor on suht tülikas, kuna ei oma hüdrotõukureid ja sellel tuleb suht tihti lasta väljalaskeklappivahed paika kruvida-kui seda tehtud pole on suht suurt klobinat kuulda ja kui pikkalt niivisi lastakse, siis on uusi kapslikesi vaja, mis pold ka just väga odavad, samas on hetkel varuosadeks terved plokkikaaned müüa siin foorumis, seega varuosadega momendil väga muret pole... ja gtv on suht madal, seega põlluteedel tekkib probleeme, kui vaja peaks olema seal sõita, sammuti talvel jää ja lumega... ja kui selg tunda annab, siis suht piinarikkas sinna sisse istuda
muidu üks igati äga masin :icon_thumbup:

GTV - milline see on?
#5Madaluse koha pealt ütlen, et kõige hullem ikka pole - ma siristasin talve läbi ja kinni ei istunudki (esiveoga suht keeruline lõplikult kinni jääda)
aga kui oled normaalses kaalus piisavalt painduv mee, siis pole ka keeruline autosse saamine, kuid ega ta jah mingi tavaline sõiduautosse sisse astumine pole. Võrreldes audi TT-ga on aga sisse ronimine lihtsam ning rool ei istu alumise osaga vastu põlvi nagu see on audis. Lihtsalt võrdluseks.
Aga teelpüsivus ja juhitavus on sellel autol minuarust esmaklassiline.
aga kui oled normaalses kaalus piisavalt painduv mee, siis pole ka keeruline autosse saamine, kuid ega ta jah mingi tavaline sõiduautosse sisse astumine pole. Võrreldes audi TT-ga on aga sisse ronimine lihtsam ning rool ei istu alumise osaga vastu põlvi nagu see on audis. Lihtsalt võrdluseks.
Aga teelpüsivus ja juhitavus on sellel autol minuarust esmaklassiline.
GTV - milline see on?
#6Mõni aeg tagasi olin väiksel määral huvitatud ka enda GTV (TS, 2002, punane) maha müümisest või vahetamisest 166 vastu. Siis aga tabasin end mõttelt, et kui palju tänapäeval ikka enam toodetakse selliseid autosid, mis sääraselt sõidavad ning taolist fiilingut pakuvad.
Seega otsustasin, et ka suurema auto vajaduse tekkimisel pistan GTV ära garaaži ning käin sellega kasvõi ainult nädalavahetusel sõitmas vms...
Aga jah, GTV-st ja tema kasutamisest olen sarnaselt Heavy-ga valmis alati nõus jahuma...
Seega otsustasin, et ka suurema auto vajaduse tekkimisel pistan GTV ära garaaži ning käin sellega kasvõi ainult nädalavahetusel sõitmas vms...
Aga jah, GTV-st ja tema kasutamisest olen sarnaselt Heavy-ga valmis alati nõus jahuma...