Metro Auto
#16Trk endale ka sümpoolseks saanud aga hea et endal Pärnus selline remonti mees kes kõigiga hakkama saab ja veel hästi ja soodsalt teeb :icon_thumbup:
Luman wrote:Koha valikuga ilmselt Alfa Romeo kasutajate südameid ei võida![]()
Kui kõik kohad SEES oldud aja ees raha võtaks, siis oleks ikka suht nukker... ei mäletagi millal auto remonditöökojas alla 24h vedeles...
MetroAuto wrote:Millise tegevusega oleme ära teeninud Pilot Motorsi pahameele?
Enne vekslite välja käimist oleks kasulik ka natukene tausta uurida. Nimelt on Metro Auto saanud endale Alfa Romeo esindusõiguse.
-erik- wrote:Siiamaani ise Pilotis käinud või TRK`s ja mõlemas kohas on alati löödud kataloog nina all lahti ja öeldud summad ja ajad. Viimati tehti Pilotis isegi kiiremini asi valmis, kui kataloog lubas, tea kas jäid osad seibid ja mutrid sellest üle kah :icon_eh:
Öeldi ka, et kui masin on sees kasvõi 24h sellepärast, et mutter on kinni ja nemad ei saa seda lahti, aga tehase järgi läheks vahetus 1h, siis võetakse ka 1h raha. :icon_thumbup:
:icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:alfagirl wrote:(jääb vaid imestada miks nad Ferrari märki välja ei pannud)..MetroAuto wrote:Millise tegevusega oleme ära teeninud Pilot Motorsi pahameele?
Enne vekslite välja käimist oleks kasulik ka natukene tausta uurida. Nimelt on Metro Auto saanud endale Alfa Romeo esindusõiguse.
jah eks see nii on.. ja tänaste garantiiliste Alfade omanikud on vähem kui kolme aasta pärast juba mitte-garantiiliste Alfade omanikud ja võivad käia ka rihmavahetust ja hooldusi tegemas kasvõi Türi Autotoas (OT: väga hea koht muideks, kui Fordiga sõitsin siis nemad suutsid mul esitule pirni ära vahetada 15 minutiga, Info Autos maksin vastavalt 60 minuti eest tööraha).supp wrote:ma ei tea kas päris teemasse aga nagu ütleb vanasõna "kas koerad hauguvad, karavan läheb edasi" (paluks seda võtta ikka kujundliku väljendina, ehk ärgem solvugem), seega mitte garantiiliste alfade omanikel on vast suht savi kellel on mingi leping mingi x üritusega või ei ole ehk inimesed kes kasutavad alfat alfa pärast mitte ainult punktist a punkti b viivat liikurit ei tohiks kottida muu, kui proffesionaalne suhtumine ja teadmine mida keegi teeb, mitte see mis paber kellegil seinal ripub. Eks neid esindajaid on varsti olnud rohkem kui uuena müüdud masinaid (meenutagem, asmerit, itaalia-faktot, auser-faktot jne) asi on ikka kinni konkreetsetes persoonides kes viitsivad sügavuti asjaga tegeleda olgu siis fassaad milline tahes, kes tahab käigu pilotis kes metros ja kus iganes, juriidiline pool ei tohiks alfiste huvitada.
Ühesõnaga töe kriteeruim on praktika mitte paber
PS õnneks on mul hea targutada, kuna tehase tuge mu massin ei vaja, küll aga olen tel teel abi saanud minu meelest nn vanakooli meestelt, niiet tänud ja ei pea ise jalgrattaid leiutama - inimesed hoodavad autosid mitte paberid