Tervist.
Kas keegi on autot vaatamas käinud või teab midagi masina seisukorrast jne. Müügis on ta juba pikamat aega olnud ja nüüd on hind juba sealmaal, et paneb mõtlema. Ise tartlane ja BRC Autokeskusega kogemus puudub.
http://www.auto24.ee/used/690615" onclick="window.open(this.href);return false;
Lugupidamisega.
Ostuabi: Alfa 166 V6 166kW BRC autokeskuses
#2Ei tea antud autost midagi, kuid tean BRC keskusest.
Hüüdlause võiks olla "BRC keskus - autoromude ja muude persses pannide teine kodu"
Pole seal küül ühtki korraliku eksemplari veel näinud.
Hüüdlause võiks olla "BRC keskus - autoromude ja muude persses pannide teine kodu"
Pole seal küül ühtki korraliku eksemplari veel näinud.
#3KUi nüüd pilt ei peta, siis sealt on näha, kuidas parema tagumise koopa ääre vahelt piilub rebane:S
Võibolla eksin, aga edu valimisel!
Võibolla eksin, aga edu valimisel!
#4::itpnt::
vaata kellaploki pilti ja otsusta ise
ma kujutan ette, kuidas sellelt kergelt pildi eest ära saab
vaata kellaploki pilti ja otsusta ise

ma kujutan ette, kuidas sellelt kergelt pildi eest ära saab

Tegelikult ma olen normaalne....
#5Samas 30 000 ongi sobilik hind ju väsinud auto kohta või ma eksin?
KUi ta seda raha väärt pole saab ju oma pakkumise teha... (mingi rahaline väärtus tal ju ometi on, ka siis kui ta ei ole tehniliselt nagu uus / värskelt tehasest tulnud auto).
KUi ta seda raha väärt pole saab ju oma pakkumise teha... (mingi rahaline väärtus tal ju ometi on, ka siis kui ta ei ole tehniliselt nagu uus / värskelt tehasest tulnud auto).
#6Selge. Tänud vastamast. Eks otsin edasi- kuna endal garaazivõimalus puudub, siis eelistan pigem korralikumat masinat. Kas 30-45 000 vahel Alfasid polegi siis üldse mõtet vaadata? Pean silmas just 166-t.
Ilusat kevadilma :icon_wtf:
#7Kui sulle sobib diisel 166 siis PS, minumeelest peaks nagu täitsa korras olema, paar pisiviga on aga need kõrvaldan enne müüki.Marlowe wrote:Selge. Tänud vastamast. Eks otsin edasi- kuna endal garaazivõimalus puudub, siis eelistan pigem korralikumat masinat. Kas 30-45 000 vahel Alfasid polegi siis üldse mõtet vaadata? Pean silmas just 166-t.
#8minu vana alfa
läbisõit tegelikult natuke üle 500000km
500000km pealt vahetatud saaled, rihm ,rullid veepump, plokikaane tihendid ja klapid, käigukasti õli uus
ees uued amordid,tagumised läbi,
rebast seal tiiva ääres ei tohiks tegelt olla
läbisõit tegelikult natuke üle 500000km
500000km pealt vahetatud saaled, rihm ,rullid veepump, plokikaane tihendid ja klapid, käigukasti õli uus
ees uued amordid,tagumised läbi,
rebast seal tiiva ääres ei tohiks tegelt olla
#9BRC keris läbisõidu või ... ?
EDIT: ups, see vist ei näitagi midagi
EDIT: ups, see vist ei näitagi midagi

#10keegi pole kerinud need lihtsalt hakkasid 2aastat tagasi vaikselt ära kusyuma :icon_roll:
#11Kas ca 10 000ga on võimalik selle auto remont? No et saaks edaspidi normaalselt hooldades rahuliku südamega kulgeda. Kas läbisõit 500 000 + on juba midagi sellist, mis võiks ettevaatlikuks teha?
Tänan.
Tänan.
#12kui päris korda tahad remontida siis arvesta umbes sama suurusjärk nagu auto hind praegu.
( rihmadevahetus üle 10 tuh, igasugused õlid-vedelikud kah nii paar tuhat, pidurikettad klotsid kah ehk ~2000-3000, lisaks veel muud kulutused, mida hetkel võibolla ei ole vaja teha, aga mis kindlapeale annavad endast märku lähema 10000 kilomeetri jooksul )
( rihmadevahetus üle 10 tuh, igasugused õlid-vedelikud kah nii paar tuhat, pidurikettad klotsid kah ehk ~2000-3000, lisaks veel muud kulutused, mida hetkel võibolla ei ole vaja teha, aga mis kindlapeale annavad endast märku lähema 10000 kilomeetri jooksul )
#14No alfasiimu postitusest sain, aru, et rihmavahetus siiski tehtud.
Muidugi, täna sai tehtud automaatkastiga Alfag ka väike proovisõit. Arvestades, et autol üle 160 kW, oleks nagu rohkem(erksamat minekut) oodanud- väikestel kiirustel ei kurda, kuid just maanteel möödasõitu tehes oleks tahtnud ise kaasa aidata ja käigu alla vahetada :icon_wtf: Kuidagi uimane. Aga võibolla sai ootused lihtsalt liiga üles keritud.
PS. Kus Tartus Alfat remonditakse?
Muidugi, täna sai tehtud automaatkastiga Alfag ka väike proovisõit. Arvestades, et autol üle 160 kW, oleks nagu rohkem(erksamat minekut) oodanud- väikestel kiirustel ei kurda, kuid just maanteel möödasõitu tehes oleks tahtnud ise kaasa aidata ja käigu alla vahetada :icon_wtf: Kuidagi uimane. Aga võibolla sai ootused lihtsalt liiga üles keritud.
PS. Kus Tartus Alfat remonditakse?
#15ega neil 166'tel pole mina kuskil kah kirja Sport näinud taga pampripeal, eks ta siuke pigem rahuliku sõidu masin ole automaatkastiga, pealt 5000 pöörde üürgab küll ja läheb isega natuke edasi kah, aga kaua sa nii kannatad ikka sõita linnavahel. Nagu nad räägivad et alfa automaat õpetab juhti sõitma - mitte iseõppiv kast vaid iseõppiv juht. Mina pole veel sellist head minekut ära õppinud tolle automaatkastiga- 2..3 sekundit pead ette mõtlema enne kui käiku vaja vahetada.