Nagu ma aru siis saan, et klapid kohtusid kolbidega? Millal juhtus, sõites või seistes?
Loodame siis kiiret paranemist.
Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#107Juhtus see siis kui reedel filmiõhtu oli. See millest ma sulle rääkisin, et hakkas vilgutama ekraanil "motor control system failure". Kuid auto sõitis ilusti edasi :icon_eh: Madalametel pööretel korraks kadus jõud ära ja siis tuli tagasi, kuid normaalkiirusel sõites nagu polekski aru saanud et selline asi juhtus. Kummaline, ma olen ise alati arvanud, et kui selline asi juhtub siis auto enam küll ei sõida :icon_wtf:
#108Eile selgus, et rihm on üle hüpanud ja klapid kõverad. Kui paljud ja kas ka kolvid kannatada said, selgub täna.mrt wrote:Nagu ma aru siis saan, et klapid kohtusid kolbidega? Millal juhtus, sõites või seistes?
Loodame siis kiiret paranemist.

Kalvi Nõmme
#109:icon_silent:
ootame õudusega
AGA :icon_angel: minul on selline tunne, et 156GTA Eesti kliimasse ei sobi (kipub klappe lõhkuma
)
P.S. Slicer- kas võtad nüüd oma 145 kuulutuse maha
ootame õudusega

AGA :icon_angel: minul on selline tunne, et 156GTA Eesti kliimasse ei sobi (kipub klappe lõhkuma

P.S. Slicer- kas võtad nüüd oma 145 kuulutuse maha

Tegelikult ma olen normaalne....
#110Ei, käin jala ning säästan rahakotti ja loodust. Kui saaks lõpuks müüdud siis raha läheks teadagi kuhu 

#111Ot kas kõik saavad aru, mis PilotMotorsi pildil on? Või on see mingi selline mäng, nagu kunagi telekas oli noortele, kui veel hendrik normann noor oli? Ehk, et näen seal natuke mingit mootori osa, aga kas seal on näha ka mingid kahjustused? Puhtalt harivas mõttes
. Misse sinine kuubik on?

#112See sinine kuubik on vist nuka määramiseks. Sealt siis on näha kui palju nukk valesti on (vaata seda nukka märki seal klotsi peal). :icon_roll:
Kui Kalvi viitsib teha kogu lahtivõtmisest ja kahjustatud osadest mingi pildiseeria ning hiljem kui kokkupannakse koos uute juppidega siis ka mingid pildid
?
Kui Kalvi viitsib teha kogu lahtivõtmisest ja kahjustatud osadest mingi pildiseeria ning hiljem kui kokkupannakse koos uute juppidega siis ka mingid pildid

#113See sinine klots on nukalukusti - nukk peaks kenasti sinna sisse minema, kui kõik on korras, paraku aga... :icon_thumbdown:Slicer wrote:See sinine kuubik on vist nuka määramiseks. Sealt siis on näha kui palju nukk valesti on (vaata seda nukka märki seal klotsi peal). :icon_roll:
Kui Kalvi viitsib teha kogu lahtivõtmisest ja kahjustatud osadest mingi pildiseeria ning hiljem kui kokkupannakse koos uute juppidega siis ka mingid pildid?
Ikka viitsib klõpsida pilte.
Täna saime siis tukslemise lõpetanud südame kätte.
Midagi "potsatas põrandale"

Homme jätkame lammutamist...
Lugupidamisega,
Kalvi Nõmme
#115dsiisesmaterfakingkraist :icon_wtf: :icon_shocked:
ma ei lase enam ei õel, ega naiseõel sõita gta-ga mitte meetritki. mul rihm natuke kitsamaks kulunud, tänu kulunud pingutile. Tänu Rannole, kes seda märkas, kuigi km järgi oleks võinud veel sõita. Jeerum.
Tegelt on kõik loogiline, mul ka klapid laksu saanud, kliima jebib siiani, system failure kiri vahelduva eduga ees jne :butt:
Ei oskagi nagu muud öelda, kui et welcome to the gta -club :doublefu:
ma ei lase enam ei õel, ega naiseõel sõita gta-ga mitte meetritki. mul rihm natuke kitsamaks kulunud, tänu kulunud pingutile. Tänu Rannole, kes seda märkas, kuigi km järgi oleks võinud veel sõita. Jeerum.
Tegelt on kõik loogiline, mul ka klapid laksu saanud, kliima jebib siiani, system failure kiri vahelduva eduga ees jne :butt:
Ei oskagi nagu muud öelda, kui et welcome to the gta -club :doublefu:

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#116Natuke rõõmsamates toonides pilte ka vahelduseks.
Kuna tegelikult kõik Alfad seisavad teeninduse ukse taga siis REAALSELT ei ole tegemist rõõmsate Alfadega :icon_problem:
Oma 145 veeretasin vahele, et oleks ilusam pilti teha... muidu oleks üks lüli vahelt ära

GTA on ilma mootorita täitsa linnamaasturi kliirensiga

Kuna tegelikult kõik Alfad seisavad teeninduse ukse taga siis REAALSELT ei ole tegemist rõõmsate Alfadega :icon_problem:
Oma 145 veeretasin vahele, et oleks ilusam pilti teha... muidu oleks üks lüli vahelt ära

GTA on ilma mootorita täitsa linnamaasturi kliirensiga

#117Ilus vaatepilt tõesti, kuigi mulle meeldivad liikuvad Alfad palju rohkem.
Nali naljaks - tegelt seisab enda Alfa ka juba teist nädalat maja ees ja ootab millal ma saan mahti teda hooldusse viia.
Nali naljaks - tegelt seisab enda Alfa ka juba teist nädalat maja ees ja ootab millal ma saan mahti teda hooldusse viia.
#118Veeretaks oma puanse ka letti, saaks veel "rõõmsama" pildi. Nagu ma näen, siis on ühel pildil näha ka Uiskuri puzzle GTV...10 erineva punasega.
#119Tänane õhtupoolik oli vihmane ning igav, mõtlesin et kuidas veel paremini 2,5 h mõõda saata kui Alfa südant taas läikima lüüa :icon_roll: Sai vähemalt midagigi oma kätega ära tehtud
Seebivee ja kroomi poleerimispasta tulemus

PS. Sain oma 145 ka täna müüdud, eelarve hakkab südameopiks kokku saama... peaaegu :icon_shifty:

Seebivee ja kroomi poleerimispasta tulemus

PS. Sain oma 145 ka täna müüdud, eelarve hakkab südameopiks kokku saama... peaaegu :icon_shifty:
#120Täna said siis pead ka nähtavale. Õnneks neid vahetama ei pea, kerged täkked olid sees. Silmaga oli näha, et ühe poole klapid on pihta saanud. Läheb nüüd edasi tõsisemate meeste kätte kes hindavad kahjud üle... ei taha kohe teada mis uudiseid sealt tulema hakkab :icon_crazy: