Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

aiaiai, krt ära rikkusin selle numbri :oops: Aga see pildil olev 599 :icon_shocked:
Äkki muudad pisipildilingiks siis saaks klikates suuremaks teha ja Desktopile pikaks ajaks jätta omale ::itpnt::

Slicer wrote:aiaiai, krt ära rikkusin selle numbri :oops: Aga see pildil olev 599 :icon_shocked:
Äkki muudad pisipildilingiks siis saaks klikates suuremaks teha ja Desktopile pikaks ajaks jätta omale ::itpnt::
Firefox - "right click" pildil, "copy image location", ava uus tab, paste aadressiribale, uuesti pildil "right click" ja save as....
IE... sama rutiin, mõned menüüpunktid omavad pisut teist nimetust ja ilmselt on seal ka "set as background" olemas..;)

geesh... õpeta nagu oma last..:)
Eesti Saabiklubi ja foorum

supp wrote:tundub et kommuun toimib, täna viskas üks musta musta veljega 147 omanik käppa mulle, viskasin vastu ka
PS mingi vana gtv -ga reklaam jookseb ka teles
mis teema mis reklaam?

Mina tangin küll nüüd ainult Nestes. :icon_shifty:
Ma julgen pigem arvata, et see on kuskilt soomest kohale veetud.. või räägivad faktid muud keelt?
a.k.a Anthrax

Oli plaanis nagunii teha Neste krediitkaart, et hinnast alla saada veits. Keegi targem võiks seletada lahti krediitkaardi tööpõhimõtte.
Kodulehelt:

tankides Neste krediitkaardiga vähemalt 150 liitrit kuus, saad igalt kütuseliitrilt soodustust -15 senti

Kuidas seda arvestatakse? Ma pean, enne 150 liitrit ära tankima ja siis saan -15 senti järgmise kuu tankimisest... ??

Anthrax wrote:Mina tangin küll nüüd ainult Nestes. :icon_shifty:
Ma julgen pigem arvata, et see on kuskilt soomest kohale veetud.. või räägivad faktid muud keelt?

muud keelt ikka
haraq wrote:Kolistasin eile õhtul hilja jalgarattaga Meriväljal ning avastasin ühe tumepruuni värvi (ei pretendeeri täielikule tõele, oli pime) vana Alfa, samasuguse nagu foorumi kasutajal Alfanaticol neid kaks tükki on.

Naljakas, et sõiduk kandis registreerimismärke, kuid tolles nimekirjas ülal säärast masinat ei mainita.

Ma ei ole küll pidev foorumi külastaja, mistõttu võib selle auto omanik juba ka foorumi ammune kasutaja olla...
ning
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopi ... lfa#p40744" onclick="window.open(this.href);return false;

ja hr AN mainis, et pidavat olema jah üks juures kellelgi [kusjuures huvitav on see, et kogu kampaania on algusest saati GTV peale üles ehitatud :book: ]
Tegelikult ma olen normaalne....