Kõikide eelduste järgi nii jah. Mina jääksin hätta selle 150 tankimisega kuu aja jooksul.. ei ole nii palju sõitu. Samas Statoili hõbekaard annab 25s alla (ilma ootamiseta) ja kuldkaart 35... saad veel sõbraga kahepeale ühele kontole neid "punkte" koguda ja mõlemad hoiate end suht kergelt siis kuldtasemel, see on mingi 1800 liitrit aastas vist.. 35 senti liitrilt elimineerib selle automaatjaama ja teenindusjaama hinnavahe.Slicer wrote:Kuidas seda arvestatakse? Ma pean, enne 150 liitrit ära tankima ja siis saan -15 senti järgmise kuu tankimisest... ??
Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#587Helistasin klienditeenindusse ja seal öeldi, et NESTE krediitkaardiga tuleb kuu lõpus arve, kus siis on juba -15 senti igalt liitrilt maha arvestatud kui tangid vähemalt 150 liitrit. Ehk siis arve alusel ikkagi iga kuu lõpp.
#588Ma ise kasutan Statoili kaarti, seal -35 senti liiter.
Tegin sõbrale ka kaardi, endal hirm, et ei sõida hetkel nii palju, et olla järgmine aasta ka kuld-tasemel.
Tegin sõbrale ka kaardi, endal hirm, et ei sõida hetkel nii palju, et olla järgmine aasta ka kuld-tasemel.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#589endal ka kuldtase aga vahepeal olisõbra firma kaart minu käes,pidev ale kütuselt ca.2-3krooni liiter. 

#590Statoilis pidi tankima 1800 kr eest kuus, et kuldstaatust saada? Võiks ju kodulehelt ise ka uurida aga ei viitsi 

#591küsimus.2.0ts twinspark mootori kap.remonti juppide maksumus umbes? :icon_problem:
Rääkige enda kogemustest.
Rääkige enda kogemustest.
#592sinna 15-20 k vahele. Ei räägu küll enda kogemusest. Aga odavamalt ei saa. Aint siis kui ise teed võibolla.
#593mõtte liigub 2.5 v6 poole aga ei kujuta üldse ette mis selle tegemiseks vaja läheb peale mootori ja kasti ja kui hirmus töö oleks peale aretada.Juhtmestik kõik uus? :icon_wtf: Mõni targem ehk reekib.samas leedus ka hetkel müüa väga normaalse hinnaga 3.2Gta moto. 

#594Siis juba tõesti mõtekam 3.2 vahele panna või 3.0 kui v6 rada minna.
Siit saad tööde mahust aimu:
http://www.alfisti.net/index.php?id=875&L=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Seal küll pannakse 145 vahele. 156 vahele panemine peaks lihtsam olema.
Siit saad tööde mahust aimu:
http://www.alfisti.net/index.php?id=875&L=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Seal küll pannakse 145 vahele. 156 vahele panemine peaks lihtsam olema.
#595Mitte 1800 krooni kuus, vaid 1800 liitrit aastas..Slicer wrote:Statoilis pidi tankima 1800 kr eest kuus, et kuldstaatust saada? Võiks ju kodulehelt ise ka uurida aga ei viitsi

#596Mul GTAl 63 L paak, kuus 2x täis = 126 L kuus, 126 x12=1512 L :S Vahepeal peab tegema paar Sauga trippi ka
Siis saaks 1800 täis.

#597Ja vaevalt, et sa pidevalt selle paagi ka tilgatumaks sõidad..
mul on ka autol 63l paak, aga tavaline tankimine on selline 55-57l. 60-t olen ikka väga harva näinud..
Tee mõnele sõbrale ettepanek, las võtab ka omale selle ekstra kaardi.. teete ühise avalduse ja kogute korraga neid punkte... Saate selle litraaži kiiresti täis.
Samas pean vabandama eksitava info eest..
Hõbetaseme jaoks on siiski vaja 900l aastas tarbida..
Esialgne kaart on nn pronkstase ja seal miinimumnõuet ei ole.. Võimalik, et kunagi oli mingi kampaania, mille käigus kohe hõbeda sai ja sellest siis pisut valed mälestused...
Ega sa Swedi kuldklient pole? Siis saaksid kohe kuldtaseme kaardi..
http://www.statoil.ee/?id=11594" onclick="window.open(this.href);return false;

Tee mõnele sõbrale ettepanek, las võtab ka omale selle ekstra kaardi.. teete ühise avalduse ja kogute korraga neid punkte... Saate selle litraaži kiiresti täis.
Samas pean vabandama eksitava info eest..

Ega sa Swedi kuldklient pole? Siis saaksid kohe kuldtaseme kaardi..

#598Kahjuks ei ole SWEDI klient üldse. Kas olemasoleva Statoili kliendikaardi omanikule ei saa sõbraks minna vaid peab tegema avalduse kohe alguses kahekesi?
#599Saad küll, ma ise kuldtasemel, aga sõitmist vähem (Eestis) ja sõber läks tanklasse, et tahab teha lisakaarti minu kaardi juurde, täitis avalduse, kuhu peale läks ka minu kaardi nr ja nüüd korjame koos. Varem polnud muret, kuskil 3 paaki nädalas tarbisin kütust, praegu keskmine vast 2 paaki kuus. Tal ka 2 masinat selle kaardi järel, kahjuks diislid, aga vast saame aastalõpuks ikka koguse taas kokku 
Edit. cyber, vaatasin oma tsekid üle, all kiri ainult, et olete kuldtasemel, aga liitreid pole kuskil. Või ei oska otsida

Edit. cyber, vaatasin oma tsekid üle, all kiri ainult, et olete kuldtasemel, aga liitreid pole kuskil. Või ei oska otsida
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#600Mõni aeg tagasi ei olnud tõesti seal all kirja, kui olid juba kuldtasemel...Praegu aga on küll. Täitsa allotsas oli mingi sellist laadi kiri, et "te olete kogunud 1603 liitrit" vms... pole tsekki käepärast. Kodus võin skännida..