Re: M: ALFA ROMEO GIULIETTA 2,0 83(?)a.
#17pilte ja lisainfot pluss hinnasoovi jne postitad, eks siis paistabqld wrote:Mul ka üks selline isend seisab. Kas on kellelgi huvi?

kuidagi palju on neid viimasel ajal garaazi ja õuenurkadest välja tulnud jah

huvitav kas mõni asjalik 90 kah millalgi turule ujub :captain:
Tegelikult ma olen normaalne....
#18Kui sul see rakveres vedeleb... siis anna teada.. tulen vaatan ja teen pilte :icon_hi:qld wrote:Mul ka üks selline isend seisab. Kas on kellelgi huvi?
155, 2x166, 159 ja 75?
#19Vanemaid masinaid tõuse üha enam päevakorda. Seda on väga meeldiv lugeda. :cop2:
#20niipalju kui ma aru olen saanud siis teemalgataja masin peaks vist nüüd minu jagu olema, või eksin?
PS meil siin Maardu linnavahel töristas üks katkise summutiga tume 75 ka ringi suvel, tea kas peaks ka juhil nööbist kinni võtma kui järgmine kord näen, 75-ed peaksid ka suht kuum kaup olema eestis
PS meil siin Maardu linnavahel töristas üks katkise summutiga tume 75 ka ringi suvel, tea kas peaks ka juhil nööbist kinni võtma kui järgmine kord näen, 75-ed peaksid ka suht kuum kaup olema eestis
#23palun, moderaatorid, parandage teema pealkiri ära.
CIULIETA???
omg... :icon_crazy:
-------------------------------------------------------------------------------------------
vabandused
CIULIETA???
omg... :icon_crazy:
-------------------------------------------------------------------------------------------

vabandused
#25mul on küll tagavaraks paar kkasti ja diffrit ja mootor ja muud kola, aga neist loobumiseks pole ma valmis
#26Ah mis sa neist ikka niisama hoiad! Võtavad ruumi ja jalus koguaeg :icon_roll:
#27eks nad ole jalus jah, aga tahaks ikka ühe suve ära sõita, et masinat testida kas läheb vaja või mitte, enne ei julge küll müügiks pakkuda midagi