Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

:icon_hi:

mürasin 155 kapoti all ja avastasin, et ajutine kinnitus, mis resonaatorile ehitatud sai ei toimi... (tuutu kõrvad on ammuilma hävitatud, originaalkinnitus samuti... :icon_censored: )

Seega uuriks kas ehk keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes on paigaldanud autole tjuuning lain "vabavoolu" filtri :icon_shifty:

mõte selles, et kui resonaatori eemaldan, siis jääb õhuvõtt üpris kõrgele, kui aga lihtsalt toeu allpoole viia, siis hakkab see saasta koguma :icon_angel:

mõtleks ajutiselt midagi sellist sinna aretada (ning hiljem siis midagi korralikku asemele panna)
Image
oskab ehk keegi mingit arvamust avaldada sellise asja toimimise kohta [kui ehitada isoleeriv kast õmber ja puha]? esmapilgul paitsab, et tegu on tavalise filtriga, mis on koonusesse keeratud :mrgreen:

P.S. ei ole tegemist tuuninguga vaid lihtsalt tahaks sellest kastist lahti saada enne, kui see kolmes tükis ära kukub :P
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll:

mis vahet seal on kas lancia 806, 807 või voyager :P
Image
pildil siis PSA/fiat koostöös lood eurovan'i viimane versioon Lancia võtmes :icon_angel:
Tegelikult ma olen normaalne....

Samas see reaalsusele suht lähedal olev pilt võib mõne äkki mõtlema panna.
Meie kanalid aga seda ei näita, kuna liiga šokeeriv. Samas inglises täitsa tavaline liiklusohutuskampaania.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Usun, et kui näidataks kord tunnis iga eesti kanali pealt, oleks tulemus ehk tasuvamgi kui liikluskaamerate ülespanek igasse ohtlikusse lõiku. Mõni inimelud kindlasti oleks päästetud.

Miks need alfa turuhinnad nii madalad on ja miks keegi Alfat ei taha?
Ma tahaks vaheldust ja olen juba kuu kaks siia sinna pakkunud ja no keegi ei tunne huvi. Umbes nähvatakse, et Alfat küll ei taha!

Küsimus alfa omanikele, eelkõige 147 omanikele, kas teie autod teevad samasugust nalja,
nimelt kui kütust on järgi umbes ühe kriipsu jagu siis järskudel kurvidel või suurematel ringteedel
hakkab vahele jätma ehk ei saa kütust kätte, kohe kui tee on enamvähem sirge või kiirus väiksem
siis kõik normis jälle, on tal tõesti paagi ehitus siis selline? Pole nagu tegelikult mingi probleem
endale, kuid teiste autodega seda täheldanud pole.